Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaa17

xxx

Polecane posty

Gość gość
Nie ma na co czekać, zachowaj godność i wyprowadź się. Chyba rozumiesz, ze zbyt pochopnie się wprowadziłaś do mieszkania faceta ? Wyciągnij szybko nauki na przyszłość i obyś zbyt szybko w ciąże nie zaszła.

Gość gość
Odpowiem Ci swoim przykładem. Byłem z dziewczyną którą kochałem nad życie, aż zaczęło się psuć bo uznała że jest młoda i chcę poszaleć. Zaczęła szaleć problem w tym że że ze wszystkimi któży jej się kiedyś podobali w tym z moim kumplem. Tak bardzo chciałem ją zatrzymać że przyjaźniłem się z nią po rozstaniu, teraz po latach strasznie żałuję że nie posłuchałem przyjaciela i jej nie zostawiłem jak się zaczęło psuć bo jak wspominam tamte czasy to czuję się jak szmata. Dodam na koniec co jest najważniejsze w tej całej historii że po jakimś czasie poznałem wspaniałą dziewczynę która odmieniła moje życie i wyobrażenie o związku, teraz jest moją żoną, przyjaciółką, kumpelą, i dzięki niej jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, chociaż wtedy mysłalem że nigdy nie pokocham i nie zaufam. Olej barana i zacznij żyć dla siebie, a ten jedyny już gdzieś tam czeka na Ciebie.

Gość gość
Jest tak że musi zależeć obojgu, jeśli tak nie jest to zawsze ktoś będzie cierpiał. Szczera rozmowa i decyzja na miejscu. Osobiście uważam że jeśli on Nie chce się poświęcić, a powodem jest gorszy okres w twoim życiu to spuść gościa w kiblu. Jedź oglądać pokój może się ocknie jak nie to zapomnij o nim i się nie kontaktuj.