Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet robi wszystko za moimi plecami

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim facetem, próbowałam z nim o tym rozmawiać. Po takiej rozmowie jest dobrze, ale na krótki czas. Jeśli jestem udobr****** znów zaczyna się scenariusz dobrze mi znany. Mój facet to były hazardzista- ma 100 tys dlugu , który oczywiście spłaca. Z wypłaty zostaje mu niewiele, z czego tą resztę najlepiej by przepil z kolegami na osiedlu albo wydał na p*****ly. Oczywiście doszły kłamstwa, że w owym czasie robił coś innego , a tak naprawdę osiedle i chlanie nawet dzien w dzuen.Rozstalismy się. Następnie znów wrocilismy do siebie. Zrezygnował z towarzystwa,które wg jego sprowadzalo go na złą drogę. Choć wiem, że to tak naprawdę ucieczka od problemu, bo problem tkwił w nim- jakby nie chciał to by nie pił, nikt mu do gardła nie lał. Ze względu na długi i chęć " normalnego" życia próbowałam przekonać go, że może warto spróbować poszukać dodatkowej pracy, oczywiście z rozsądkiem, by nie ucierpialo na tym zdrowie. Na początku było ok- przyznał, że to dobry pomysł. Ale nie pojawiło się nic więcej, gdzies tam po wysyłał cv i to wszystko. Gdzie? Do dziś tego nie wiem. Pytałam to od niechcenia coś odburknal. Zaczął tłumaczyć się tym, że woli brać nadgodziny w swojej pracy , tylko, że tam gdzie pracuje nadgodziny pojawiają się bardzo rzadko. Może 1 sobota na pół roku albo wcale. Uznałam, że najchętniej siedziały na swoich 4 literach i nie robil z tym nic, jakakolwiek praca to jakieś ale. Zaczął się wykręcić, że ze względu na to, iż jego mama wyjechała za granicę musi opiekować się domem. Mieszkają tam teraz wraz z jego ojciec, więc rozumiem to, że dom to obowiązki, ale nie przesadzajmy... poklocilismy się o to- lecz po chwili uświadomił mnie, że dzwonił gdzieś w sprawie pracy i juto ma podjechać złożyć cv. To wkurzylo mnie jeszcze bardziej. Są to istotne dla mnie rzeczy. Zapytalam się go kiedy zamierzal mi o tym powiedzieć i czy aby zamierzał? Stwierdził, że " nie chciał zapeszyc ". Dla mnie to chore wytłumaczecie. Jesteśmy razem, żyjemy razem- chce być obecna w tych decyzjach, byc dla siebie wsparciem w razie niepowodzeń, a nie olewanie. Za rok , dwa on będzie robił swoje i ja swoje ?

Gość gość
Nie trzeba zbyt wiele sobą reprezentować żeby być twoim facetem.

Gość gość
Ale glupia i naiwna dziewczyna z ciebie,on sie nie zmieni,najwyzej na gorsze,po co ci taki balast.

Gość gość
przeczytałam tę część Mam problem z moim facetem, próbowałam z nim o tym rozmawiać. Po takiej rozmowie jest dobrze, ale na krótki czas. Jeśli jestem udobr****** znów zaczyna się scenariusz dobrze mi znany. Mój facet to były hazardzista- ma 100 tys dlugu , który oczywiście spłaca. Z wypłaty zostaje mu niewiele, z czego tą resztę najlepiej by przepil z kolegami na osiedlu albo wydał na p*****ly. xxx I mam pytanie: czy naprawdę jesteś szczęśliwa z takim facetem?

Gość gość
Normalnych facetow nie ma? Jak ktos ma sklonnosc do uzaleznien to przez cale zycie bedzie jak tykajaca bomba, nie wiadomo kiedy wybuchnie. Chcesz zyc w takim stresie? Poki masz jeszcze czas, uciekaj.