Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak partnerki na wesele

Polecane posty

Gość gość

za miesiąc mam wesele kuzyna dwie koleżanki na które liczyłem odmówiły mi z różnych powodów nie mam z nim iść... czy według was mogę zapytać dziewczyny którą poznałem jakiś czas temu na festynie i po tamtym nie mieliśmy już ze sobą kontakty rzecz w tym jeszcze za ja mam 22 a 17 lat.. nie mam już za wiele czasu bo muszę jeszcze iść na kurs tańca!! co o tym myślicie pytać czy szukać kogoś starszego ?

Gość gość
A nie możesz iść sam? I po co ci ten kurs tańca?

Gość gość
kurs bo nie potrafię tańczyć i mam zamiar to zmienić iść samemu na wesele to bezsensu siedzieć przy stoliku i patrzeć jak wszyscy się bawią.. owszem może być też ktoś sam ale i tak partnerka potrzebna jest mi na kurs ..

Gość gość
Po kursie też nie będziesz umiał tańczyć. Będziesz tylko znał kroki. A to różnica. Ja jestem kobietą, zawsze chodzę sama na wesela i zawsze się pobawię. Jak nie masz z kim iść, to nie rób z siebie desperata i idź sam. Jakby obcy facet mnie poprosił na wesele, to bym nie poszła, nigdy w życiu.

Gość gość
Skoro potrzebujesz partnerki tak desperacko, to pytaj kogo się da. To zaproszenie na wesele a nie do łóżka.

Gość gość
gość dziś ty jesteś typem "sama", większośc woli z kimś.

Gość gość
Po prostu nie robię z siebie desperatki. Jak mnie przyjaciel poprosił, to poszłam z nim i na wesele, i na studniówkę, ale gdyby to był obcy facet? W życiu. Skoro nie masz z kim iść, to idź sam. Bo iść z byle jaką laską, to naprawdę żenada i tyle.