Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiu12

Dziwny związek

Polecane posty

Gość grzesiu12

Witam! Chciałem zaczerpnąć wiedzy od Pań. Otóż jestem w zwiążku, mam 26lat moja dziewczyna 22. Jest dziewicą i wstydzi się kochać (sexu), że będę oglądał ją nagą czy jakoś tak powiedziała... a właściwie napisała bo rozmawiać o tym też się wstydzi... lol. Jesteśmy razem od pół roku i nie wiem za bardzo co mam robić. Zależy mi na niej ale brak sexu jest straszny... Co powinienem zrobić? Dodam, że dziewczyna nie chce przyjeżdżać do mnie do domu, do swojego też nie zaprosi... Więc bankowo coś jest nie tak. Ale sama chce się spotykać, odpisuje na wiadomości, lubi gdy jesteśmy razem, na imprezę nie pojedzie beze mnie no ale... Ciężki temat, zależy jej czy może nie?

Gość gość
Może zwyczajnie jest praktykującą katoliczką i chce zachować czystość do slubu? Dlaczego uważasz, że jej nie zależy, seks to tylko jeden z elementow związku. Dodatkowo może ma kompleksy na temat swojej budowy, także intymnej. Głupie pieprzyki, czy nierówne narządy płciowe, biust porafią być barierą trudną do przejścia.

Gość grzesiu 12
Nie, zagorzałą katoliczką to ona nie jest. Nie wiem czy ma kompleksy, jest dosyć ładną dziewczyną

Gość gość
Ożeń sie z nią i kup sobie gumowa lalke .

Gość grzesiu 12
Prędzej z nią zerwę niż się zgodzę na takie małżeństwo tylko nie wiem czy jeszcze poczekać czy działać. Bo odwrotu raczej nie bedzie

Gość gość
Poczekaj... Znam pary, gdzie uprawiali seks dopiero po roku.