Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę by zdechły dzieci HIM

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej na oczach tego ścierwa, żeby leżały zakrwawione, a ona żeby byla bez silna i patrzyla na ich powolną śmierć. To najlepsza kara dla tej szmaty za jej grzechy !

Gość gość
O kurde powialo trupim chlodem.. :-(

Gość gość
bo one już są trupami i niedługo mam nadzieję, że umrą! to moje największe marzenie

Gość gość
Przesadzasz :o

Gość gość
nie przesadzam, na prawdę myślę codziennie o tym,, żeby one zdechły w jakims wypadku i żeby umierały powoli w męczarniach z połamanymi kościami i obrażeniami wewnętrznymi, ale swiadomie

Gość gość
O kurde ale czemu az tak?

Gość gość
Bo Kato to gej i lubi w dupkę :D

Gość gość
bo to jest jedyna wymierna kara za jej grzechy, ona wie o co chodzi...

Gość gość
Chodzi o to że odrzuciła takiego brzydkiego kafe brzydala który poznał inną kafe brzydalkę i dwa debile się zeszły i jeden obraził drugiego i teraz drugi wyzywa. Autor to prawdopodobnie smutny i głupi prawiczek. Takie już jest kafe.

Gość gość
Aha, ty też jesteś ludzki, masz palce i ciało które się rusza, poczekaj autorze na swoje zdychanie. My też się wtedy pośmiejemy, kiedyś tak będzie. Chyba że się powiesisz, strzelisz w łeb ale i wtedy można pośmiać się z wiszącego sfrustrowanego kafe łajna... :)

Gość gość
Brawo, Autor to kupa goowna

Gość gość
wręcz przeciwnie to ona już spakowana pchala się, żeby jechac do niego mieszkać,i pracować jako kóórwa do rżnięcia ale ją olał i ona nie może tego znieść. Taka jest prawda him

Gość gość
wręcz przeciwnie to ona już spakowana pchala się, żeby jechac do niego mieszkać,i pracować jako kóórwa do rżnięcia ale ją olał i ona nie może tego znieść. Taka jest prawda him x Dlaczego debilu piszesz o sobie w trzeciej osobie?

Gość gość
Bo to największy psychol na tym forum.Taka prawda

Gość gość
Posłuchaj śmieciu i zapamiętaj: prawdziwa wiara to WOLNOŚĆ, śmierć jest bramą do wieczności, cierpienie niezasłużone, jak w wypadku tego, które życzysz moim dzieciom jest męczeństwem, które gwarantuje im wspaniałą wieczność, cierpienie wielkie kończy się, jak wszystko z chwilą śmierci. Pomyśl co czeka ciebie za wyrządzone przeze ciebie zło, które mi uczyniłeś a które Ci wybaczyłm i autentycznie nie chcę twego cierpienia, dlatego mówię, że nie będziesz szczęśliwy z narzeczoną rozkraczochą. Co cię czeka za to co życzysz bezbronnym dzieciom? Debilu, zacznij myśleć i w końcu prawdziwie zmieniać się.

Gość gość
Te himy i te psychole jedni drugich warci. Poznają się, później nienawidzą, ludzie niepotrafiący utrzymywać kontaktów międzyludzkich, później czyta się w gazetach o przemocy w rodzinie, awanturach - patologia

Gość gość
A z tą wiecznością i wiarą to lepiej dać na wstrzymanie - nie ma żadnych dowodów na to, tylko gdybanie.

Gość gość
Nic go nie czeka za zło jak i innych, może jedynie się reinkarnować jako wiewiórka - to niewykluczone :D

Gość gość
Psychopata i jego d***** wdówka akceptująca jego zło i jej syn snob, to są namiastkę ludzkie. A ty psychopato nie odwracaj kota ogonem, wiem że moimi nazywasz nie moje dzieci, bo ja je tak nazywam, bo je kocham, -choć nie są moje, mało.mnie obchodzi twoja ściera wdówka., zamknij gębę i wsadź pazury między drzwi i przytrzaśnij zanim napiszesz coś, czego efekt uderzy w ciebie z siłą tsunami.

Gość gość
Na wstrzymanie sobie weź tworząc zło, lepiej na tym.wyjdziesz.

Gość gość
A czy ściera wdówka wybiera się do ciebie mało mnie to obchodzi

Gość gość
Przesadziłś debilu administracyjny, takich życzeń zapomnieć się nie da, już ci współczuję tego, co cię za nie czeka...

Gość gość
Ja nie tworzę zła, nie jestem autorem, tylko uważam że twoja wiara jest wymyślona i nie ma sensu się nią posiłkować. Jesteście obydwoje patologią i obydwoje natworzyliście zła między sobą. Patologia rodzi patologię - pamiętajmy o tym.

Gość gość
Przesadziłś bydlaku administracyjny Kubusiem tu zwany, nie tłumacz się i nie porównuj mnie do siebie, moich słów do swoich czynów i życzeń. Nie życzę Ci źle bo jesteś chorym psychicznie i duchowo człowiekiem, życzę Ci, byś zrozumiał tak.na prawdę jaki jesteś i zmienił się

Gość gość
A po co mu zrozumieć jaki jest i po co mu się zmieniać? Co to da światu? Tak bardzo kochasz go wielką, wspaniałomyślną miłością? Jedna patologia wybaczy drugiej patologii? Jakie to romantyczne. Obydwoje jesteście taką samą góóównianą patologią i płodzicie dzieci które będą mieć patologiczne wzorce.

Gość gość
Dla jasności - autor i ta jego him, i inne prawiczki z kafe to JEDNA I TA SAMA GÓÓÓWNIANA patologia! Żadne zmiany i żadne bogi wam nie pomogą. Taka jest prawda. Nara!

Gość gość
I daruj sobie śmieciu psychopato, Kubusiem naxwany wyzywanie mnie, podszywanie się pode mnie, zakładanie mi profili czy pisanie z mego telefonu czy przeglądarki, po tylu latach nie rusza mnie to. Teraz wiesz, dlaczego Cię nie chcę. I twoje insynuacje o zazdrości mojej być może karmią twoje ego ale nie majà nic wspólnego z rzeczywistością, czy już rozumiesz dlaczego?

Gość gość
jaki znów Kubuś wywłoko?

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz, nie porównuj mnie do siebie, swoich ekstremalnie złych czynów i powyższych życzeń z moimi słowami. Od zawsze nie mogłeś zcierpieć, że jestem inna niż ty, niezależna, uczciwa, życzliwa, twierdziłeś z tego powodu, że jestem naiwna i głupia, z patologią nie mam nic wspólnego o czym dobrze wiesz, patologią jest twa narzeczoną, o czym wiesz i co cię wkurza, dlatego wmawiasz mi negatywne cechy, których nie mam a jej dobre, których też nie ma, co nie jest moją winą, głupcże.

Gość gość
Wysoko to do narzeczonej Kubusiu możesz mówić, nie do mnie.