Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziła mnie, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, a moja już była dziewczyna 19. Byliśmy razem ponad 2 lata. Wszystko między nami układało się świetnie do momentu kiedy nie poszła na kurs nauki jazdy... Zaczęła się zachwycać swoim instruktorem jaki to on ni jest mądry, zabawny jak świetnie uczy i co to nie on. No wywracało się we mnie jak tego słuchałem. No, ale dobra musiała się pozachwycać. Nawet wydawało mi sie to ok, że go polubiła. Skończyła kurs, zdała egzamin. Po miesiącu odkryłem, że nadal utrzymują kontakt. To już mi sie przestało podobać, a ona jak zwykle, ze to nic takiego, parę smsów czasem tylko tak o pogadają. No i tak gadali ponad rok do momentu jak tydzień temu odkryłem, ze mają romans. To już nie były zywkle smsy, ona wychodziła, zeby do niego zadzwonić i się w końcu przespali. Koleś ma jakoś 35 lat i chyba rodzinę, a przeleciał moją dziewczyne... Chciałbym do niej wrócić, ale ona tego nie chce. Twierdzi, ze się w nim zakochała i to z nim chce być i zostawi dla niej żonę i dziecko. Aż mi się wierzyć nie chce w to co usłyszałem. Już bym jej nawet wybaczył...

Gość gość
To nad czym sie tu zastanawiać. Nie chce wracać to niech nie wraca , lepiej dla ciebie . Znajdź sobie inna , porządna dziewczynę . I tak ja ten gościu kopnie w dupę , porucha i zostawi , a ty nie czekaj na nią , jak taz zdradziła to i drugi zdradzi , zacznij życie z kimś innym .

Gość gość
Jaki frajer zostawia zonę i dzieci dla małolaty :O

Gość gość
Jeszcze przybiegnie do ciebie z placzem bys ja przyjal z powrotem jak ten gosciu pobzyka i sie nia znudzi. I kopnie w d.....tylko ze juz za późno,dla niej i dla ciebie.

Gość gość
Jestem kobietą, ale dla mnie kurestwo nie ma płci. Ten żonaty nigdy nie zostawi rodziny, pobawi się nią, a gdy się znudzi to kopnie ją w dupę. Jeśli chcesz zrobić jeszcze dobry uczynek to poinformuj jego żonę o romansie, bo ona na pewno niczego nie wie. Trzymaj się

Gość szry
wypowiedz wyzej - popieram:D

Gość gość
mądry :)

Gość gość
Autorze ja na Twoim miejscu zakrecilbym sie wokol jego zony i solidnie ja bzyknal. Kto wie, moze jest wyposzczona i lubi mlodszych? ;) Taka zemsta smakuje najlepiej! A dziewczyna bankowo bedzie chciala wrocic, a wtedy zasadz jej solidnego kopa. Zdziry trzeba tepic.

Gość małolaty są durne
dlatego nie zadaje się z kobietami poniżej 25 lat bo to durne jak kilo gwoździ, pochopne decyzje, szybkie zakochanie, po prostu tragedia

Gość ciesz się nie płacz
autorze, ciesz się że tej kur/wy się pozbyłeś, teraz rusz na miasto i poznaj inną laske, może lepszą co bardziej pasujecie razem, a o tamtej zapomnij, do byłych NIGDY się nie wraca, to taka żelazna reguła

Gość gość
Szczerze mowiąc, to masz szczęście, że teraz to wypłynęło - miej dumę i pozwój jej odejść, nie błagaj, bo stracisz szacunek do samego siebie, a ona teraz ma różowe okulary, więc i tak dla niej nie jestes obecnie atrakcyjny. Ale może odejść na własnych zasadach, a wierz mi, że to robi wrażenie, choć z opóżnieniem. Podziękuj jej, życz szczęście i zniknij z jej zycia - mam wrażenie, że ona wróci do Ciebie, ale wtedy to Ty rozdajesz karty i odnosze wrazenie, że i Twoja motywacja do powrotu tez się zmieni : )powodzenia