Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subtelnasypialnia

Erotyczna fantazja Angeli...

Polecane posty

Gość subtelnasypialnia

Było to kolejne ze spotkań w Bielsku Białej z Angeliką. Bardzo cieszyliśmy się na nadchodzące spotkanie, gdyż od poprzedniego minęło już około miesiąca. Nasze wieczorne rozmowy na GG, wideo rozmowy i gra w pokera przez Skype sprawiały, że każdego dnia nasze pożądanie wzmagało się. Dzień przed moim przyjazdem dopinaliśmy szczegóły pisząc za pośrednictwem wyżej wymienionego komunikatora. W naszych rozmowach bardzo często przejawiał się temat fantazji, wrażeń po seksie i emocji. Pozwolę sobię przedstawić dwa fragmenty rozmowy, które odbyły się po spotkaniu, które zostanie opisane poniżej. Tego dnia Angelika wracała po sylwestrze z Lublina, jechała pociągiem do Bielska Białej. Ja natomiast, miałem się dosiąść w pewnym momencie do jej pociągu. Tak też zrobiliśmy. Jej pociąg podjechał na stację, na której czekałem. Drzwi się otworzyły, serce biło mi coraz mocniej. Wszedłem po schodkach do wagonu w którym siedziała. Nie zauważyłem jej od razu, chwilę się rozglądałem po czym zobaczyłem że ktoś macha do mnie ręką. To była ona - siedziała przy oknie w rozpuszczonych włosach. Miała rozpalone policzki i uśmiechała się do mnie. Niezwłocznie podszedłem do niej, usiadłem obok i pocałowałem ją. - Nareszcie - powiedziałem do uszka. Angela przytuliła się do mnie. Tymczasem w moich spodniach działo się istne piekło. Pod wpływem wcześniejszych rozmów w mojej głowie kłebiło się dużo myśli związanych z erotyzmem. Mój penis był w stanie wzwodu, głowkę miał wilgotna, a jądra były tak pełne, że gwałtowne ruchy powodowały już ból. Niestety tak mam jeżeli przez długi okres czasu znajduje się w stanie mocnego podniecenia i nie pozbywam się zalegającego nasienia. Tak było własnie tym razem, a stan ten trwał od dobrych kilku dni, kiedy to miała miejsce moja ostatnia masturbacja. Nie przypadkiem też ręce Angeli kręciły się obok mojego krocza, ona doskonale mnie już znała. Nasza podróż pociągiem trwała około godziny. W tym czasie ciągle rozmawialiśmy, a na moich bokserkach pojawiła się plama. Wydzielam bardzo dużo preejakulatu podczas podniecenia. Pociąg się zatrzymał, a my powolnym krokiem zmierzaliśmy w kierunku mieszkania Angeliki. Był lekki mróz, początek stycznia. Szliśmy obok siebie trzymając się pod rękę. Jak to zawsze bywało podczas naszych spotkań, śmiechy i ciągła rozmowa nie miały końca. Wchodząc na klatkę schodową, w rozmowie pojawiało się coraz więcej podtekstów erotycznych. Nie ukrywam, że podobało się to nam obojgu. Drzwi mieszkania zamknęły się za nami. Rozebraliśmy kurtki, ściągneliśmy buty i poszliśmy usiąść na chwilkę odpocząc. Walneliśmy się na łóżko w ubraniach i siedzieliśmy tak dobre kilkadziesiąc minut. W międzyczasie Angelika przygotowała gorącą cherbatę na rozgrzewkę. Popijając ją rozmawialiśmy sobie o tym co wydarzyło się u nas przez kilka ostatnich dni. - Nie jesteś głodny? - spytała mnie Angela słysząc moje burczenie w brzuchu - Nie, odparłem bez zastanowienia. - było to jednak małe kłamstwo, odczuwałem mały głód ale w tej chwili podniecenie wyraźnie brało górę. Po za tym ten ból jąder. Postanowiłem jednak być dzielnym facetem i nie wspomniałem o tym ani słowa. Podczas rozmowy moje krocze było raz po raz ocierane. Żeby nie być gorszym, co chwilę kładłem swoje dłonie na biuście Angeliki. Atmosfera podkręcała się coraz bardziej, uspokoiła ją nieco Angela. - Idziemy przygotować kolację, a potem do wanny. - powiedziała Jako że naprawdę byłem głodny, przystałem na tę propozycję. - Świetny pomysł - odparłem i udaliśmy się do kuchni. Angela zaczęła robić kolację, a ja za ten czas poszedłem się wykąpać. Wszedłem do łazienki i rozebrałem się. Mój penis był starannie ogolony, zostawiłem tylko bardzo krótko przycięte włoski nad nim. Zsunąłem napletek i zobaczyłem, że żołądź jest cały mokry. Jajeczka również były dokładnie ogolone, a do tego bardzo nabrzmiałe. Z powodu podniecenia i długo nie spuszczanego nasienia, przybrały rozmiar dużo większy niż zwykle. Podczas kąpieli musiałem się z nimi bardzo delikatnie obchodzić. Wykąpałem się dokładnie, wytarłem ostrożnie moje przyrodzenie i resztę ciała, umyłem zęby. Gdzieś w głowie kłebiła mi się fantazja Angeli, która chciała spęłnić. Pisała mi o niej niedługo przed tym spotkaniem. Myśl ta nie pozwalała przejść mojemu penisowi w stan spoczynku. Przesunąłem po nim kilka razy ręką, po czym ubrałem się i wyszedłem z łazienki do Angeli, która już czekała z kolacją. Usiedliśmy i ze smakiem zjedliśmy kolację. Nałałem po kieliszku wina, któego wypicie spowodowało pojawienie się wypieków na naszych twarzach. - Pójdę się wykąpać. - powiedziała do mnie Angela - Dobrze - odparłem - Ja tu grzecznie zaczekam na Ciebie...