Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 subtelnasypialnia

Erotyczna fantazja Angeli...

Polecane posty

Go艣膰 subtelnasypialnia

By艂o to kolejne ze spotka艅 w Bielsku Bia艂ej z Angelik膮. Bardzo cieszyli艣my si臋 na nadchodz膮ce spotkanie, gdy偶 od poprzedniego min臋艂o ju偶 oko艂o miesi膮ca. Nasze wieczorne rozmowy na GG, wideo rozmowy i gra w pokera przez Skype sprawia艂y, 偶e ka偶dego dnia nasze po偶膮danie wzmaga艂o si臋. Dzie艅 przed moim przyjazdem dopinali艣my szczeg贸艂y pisz膮c za po艣rednictwem wy偶ej wymienionego komunikatora. W naszych rozmowach bardzo cz臋sto przejawia艂 si臋 temat fantazji, wra偶e艅 po seksie i emocji. Pozwol臋 sobi臋 przedstawi膰 dwa fragmenty rozmowy, kt贸re odby艂y si臋 po spotkaniu, kt贸re zostanie opisane poni偶ej. Tego dnia Angelika wraca艂a po sylwestrze z Lublina, jecha艂a poci膮giem do Bielska Bia艂ej. Ja natomiast, mia艂em si臋 dosi膮艣膰 w pewnym momencie do jej poci膮gu. Tak te偶 zrobili艣my. Jej poci膮g podjecha艂 na stacj臋, na kt贸rej czeka艂em. Drzwi si臋 otworzy艂y, serce bi艂o mi coraz mocniej. Wszed艂em po schodkach do wagonu w kt贸rym siedzia艂a. Nie zauwa偶y艂em jej od razu, chwil臋 si臋 rozgl膮da艂em po czym zobaczy艂em 偶e kto艣 macha do mnie r臋k膮. To by艂a ona - siedzia艂a przy oknie w rozpuszczonych w艂osach. Mia艂a rozpalone policzki i u艣miecha艂a si臋 do mnie. Niezw艂ocznie podszed艂em do niej, usiad艂em obok i poca艂owa艂em j膮. - Nareszcie - powiedzia艂em do uszka. Angela przytuli艂a si臋 do mnie. Tymczasem w moich spodniach dzia艂o si臋 istne piek艂o. Pod wp艂ywem wcze艣niejszych rozm贸w w mojej g艂owie k艂ebi艂o si臋 du偶o my艣li zwi膮zanych z erotyzmem. M贸j penis by艂 w stanie wzwodu, g艂owk臋 mia艂 wilgotna, a j膮dra by艂y tak pe艂ne, 偶e gwa艂towne ruchy powodowa艂y ju偶 b贸l. Niestety tak mam je偶eli przez d艂ugi okres czasu znajduje si臋 w stanie mocnego podniecenia i nie pozbywam si臋 zalegaj膮cego nasienia. Tak by艂o w艂asnie tym razem, a stan ten trwa艂 od dobrych kilku dni, kiedy to mia艂a miejsce moja ostatnia masturbacja. Nie przypadkiem te偶 r臋ce Angeli kr臋ci艂y si臋 obok mojego krocza, ona doskonale mnie ju偶 zna艂a. Nasza podr贸偶 poci膮giem trwa艂a oko艂o godziny. W tym czasie ci膮gle rozmawiali艣my, a na moich bokserkach pojawi艂a si臋 plama. Wydzielam bardzo du偶o preejakulatu podczas podniecenia. Poci膮g si臋 zatrzyma艂, a my powolnym krokiem zmierzali艣my w kierunku mieszkania Angeliki. By艂 lekki mr贸z, pocz膮tek stycznia. Szli艣my obok siebie trzymaj膮c si臋 pod r臋k臋. Jak to zawsze bywa艂o podczas naszych spotka艅, 艣miechy i ci膮g艂a rozmowa nie mia艂y ko艅ca. Wchodz膮c na klatk臋 schodow膮, w rozmowie pojawia艂o si臋 coraz wi臋cej podtekst贸w erotycznych. Nie ukrywam, 偶e podoba艂o si臋 to nam obojgu. Drzwi mieszkania zamkn臋艂y si臋 za nami. Rozebrali艣my kurtki, 艣ci膮gneli艣my buty i poszli艣my usi膮艣膰 na chwilk臋 odpocz膮c. Walneli艣my si臋 na 艂贸偶ko w ubraniach i siedzieli艣my tak dobre kilkadziesi膮c minut. W mi臋dzyczasie Angelika przygotowa艂a gor膮c膮 cherbat臋 na rozgrzewk臋. Popijaj膮c j膮 rozmawiali艣my sobie o tym co wydarzy艂o si臋 u nas przez kilka ostatnich dni. - Nie jeste艣 g艂odny? - spyta艂a mnie Angela s艂ysz膮c moje burczenie w brzuchu - Nie, odpar艂em bez zastanowienia. - by艂o to jednak ma艂e k艂amstwo, odczuwa艂em ma艂y g艂贸d ale w tej chwili podniecenie wyra藕nie bra艂o g贸r臋. Po za tym ten b贸l j膮der. Postanowi艂em jednak by膰 dzielnym facetem i nie wspomnia艂em o tym ani s艂owa. Podczas rozmowy moje krocze by艂o raz po raz ocierane. 呕eby nie by膰 gorszym, co chwil臋 k艂ad艂em swoje d艂onie na biu艣cie Angeliki. Atmosfera podkr臋ca艂a si臋 coraz bardziej, uspokoi艂a j膮 nieco Angela. - Idziemy przygotowa膰 kolacj臋, a potem do wanny. - powiedzia艂a Jako 偶e naprawd臋 by艂em g艂odny, przysta艂em na t臋 propozycj臋. - 艢wietny pomys艂 - odpar艂em i udali艣my si臋 do kuchni. Angela zacz臋艂a robi膰 kolacj臋, a ja za ten czas poszed艂em si臋 wyk膮pa膰. Wszed艂em do 艂azienki i rozebra艂em si臋. M贸j penis by艂 starannie ogolony, zostawi艂em tylko bardzo kr贸tko przyci臋te w艂oski nad nim. Zsun膮艂em napletek i zobaczy艂em, 偶e 偶o艂膮d藕 jest ca艂y mokry. Jajeczka r贸wnie偶 by艂y dok艂adnie ogolone, a do tego bardzo nabrzmia艂e. Z powodu podniecenia i d艂ugo nie spuszczanego nasienia, przybra艂y rozmiar du偶o wi臋kszy ni偶 zwykle. Podczas k膮pieli musia艂em si臋 z nimi bardzo delikatnie obchodzi膰. Wyk膮pa艂em si臋 dok艂adnie, wytar艂em ostro偶nie moje przyrodzenie i reszt臋 cia艂a, umy艂em z臋by. Gdzie艣 w g艂owie k艂ebi艂a mi si臋 fantazja Angeli, kt贸ra chcia艂a sp臋艂ni膰. Pisa艂a mi o niej nied艂ugo przed tym spotkaniem. My艣l ta nie pozwala艂a przej艣膰 mojemu penisowi w stan spoczynku. Przesun膮艂em po nim kilka razy r臋k膮, po czym ubra艂em si臋 i wyszed艂em z 艂azienki do Angeli, kt贸ra ju偶 czeka艂a z kolacj膮. Usiedli艣my i ze smakiem zjedli艣my kolacj臋. Na艂a艂em po kieliszku wina, kt贸ego wypicie spowodowa艂o pojawienie si臋 wypiek贸w na naszych twarzach. - P贸jd臋 si臋 wyk膮pa膰. - powiedzia艂a do mnie Angela - Dobrze - odpar艂em - Ja tu grzecznie zaczekam na Ciebie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach