Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna puszczała sie za kase

Polecane posty

Gość gość

Piekna , słodka , serdeczna inteligentna Pracuje , pytałem czemu to robiła Twierdzi ze matka ja przesladowala i lazila za nia po calym miescie a w domu znecala sie nad nia Spala z siedmioma... Jednak siedzi mi to w glowie ja tez to boli Twierdzi ze powiedziala prawde bo chciala dac mi prawo wyboru Zakochalem sie , ale to siedzi mi w glowie , jednak nie chcialbym zyc bez niej

Gość gość
wy/p*****l ja

Gość gość
Chłopie ciesz się. Maż dotartą i dojezdżoną partnerkę. Ja miałem za żonę dziewicę to traktowała mnie jak swoją własność, czyli jak psa lub kota. A taka już w******** będzie dobrą żoną i przyjacielem.

Gość gość
Widzisz, Twoja dziewczyna dała Ci prawo wyboru, a moja mnie bezczelnie oszukała. Na początku sielanka, potem poważniejsze rozmowy. Zapytałem się, czy spała z kimś przede mną (miała wtedy 22 albo 23 lata). Powiedziała, że miała 3 facetów. Rozbiło mnie to trochę, bo ja byłem prawiczkiem i wierzyłem wtedy w to, że najlepiej oddać się tej jedynej. Mimo wszystko postanowiłem dać jej szansę. Po kilku miesiącach wyszły inne przykre sprawy. Miała romans z kolegą z pracy, drugi kolega z pracy oglądał ją nago i robił jej dobrze, zdradzała swojego byłego z innym byłym, jeszcze inny były po rozstaniu ze swoją partnerką zaspokajał się moją kobietą, inny koleś miał imprezowy nastrój i poszedł do mojej do mieszkania i zaliczył ją. Była traktowana jak totalna szmata do zaspokajania potrzeb. Widziałem jej rozmowy na fb z przyjaciółkami, jak była świadoma tego, że każdy z facetów robi ją w ch#$a, a i tak się później im oddawała. Ostatniego kochanka miała jakieś 3 miesiące przed tym jak zaczęła być ze mną. Aż mi teraz przykro, gdy się to pisze. Boli mnie to, że nie wyznała wszystkiego od razu, wtedy bym z nią nie był i sprawa by się sama rozwiązała. Niestety wszystkie fakty wyszły po jakimś czasie, jest teraz moją narzeczoną, a ja ciągle chodzę zmieszany i struty. Już nie potrafię być szczęśliwy. Tylko kwestia jest tego typu, że się przywiązałem i jestem za dobry, bo nie chcę jej skrzywdzić.

Gość szry
raz majac dostep do latwo "zarabianych" pieniedzy, jak sie przydarzy okazja to sobie na boku dorobi. albo i dorabia. autorze, lepiej miej tego swiadomosc, zeby potem nie bylo afer. takim sie nie ufa, dokladnie tak samo jak alkoholikom czy hazardzistom.