Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kursantka612612

Problem z instruktorem jazdy

Polecane posty

Gość Kursantka612612

Witam. Chciałabym znać wasze zdanie na pewien temat i może poradzicie mi co z tym zrobić. Robię kurs kat. B od początku kwietnia i jeszcze go nie ukończyłam. Powód jest mianowicie taki, że mój instruktor często odwołuje zaplanowane jazdy. Zdażało się nawet, że w ciągu miesiąca miałam tylko 2 jazdy po 1.5h ... Problem jest tez taki, że czesto instruktor załatwia swoje prywatne sprawy w trakcie mojej godziny jazdy. Przeciez ja mu płacę, nie on mi. Rozmawiałam z innymi uczestnikami kursu i tez się na to skarżyli. Gdy byłam w połowie kursu i chciałam zrezygnować i przeniesc sie do innej szkoły jazdy, on oprócz zabrania pieniędzy za 15h nauki chciał dodatkowe 300zl zabrac za teorie. Nie mam już siły i nerwów do tego człowieka. Raz zadzwonił i powiedział, że przekłada nasza jazdę o godzine, poczym nie odezwal sie juz przez caly dzien. Dzis jazda byla na 8. Stałam w wyznaczonym miejscu od 7:55 poczym o 8:07 mnie minął i pojechał dalej. Gdy zadzwoniłam od razu i spytałam o co kaman powiedzial, zże e bym zaczekala z 10 minut, bo ma cos do zalatwienia. Przyjechal 8:25 i gdy powiedzialam mu, że jestem zla, bo przeciez mógł sie zatrzymac i mnie zabrac (bo po prostu pojechal po inną osobe), to powiedzial mi, że jak mam jechac z fochem to moge wyjsc. Dodam, że zostało do konca pare godzin, a wciąż nie nauczył mnie połowy rzeczy. Poradzicie coś?

Gość gość
Reklamacja na piśmie.