Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie. Skoro "kochacie" to po co zdradzacie

Polecane posty

Gość gość

Po co jesteś z dziewczyną, narzeczona, żoną skoro i tak ją zdradzasz?

Gość dawny ladaco
ja dostaje w domu to co chce tylko mam duzy temperament dlatego laze po innych babach.

Gość gość
Bo baby są głupie. Facetów kręci inteligencja, mądrość, zaradność. Baby są do niczego, nawet na seksie się nie znają.

Gość gość
10.56-Ty pewnie babę w tv żeś widział.

Gość gość
A co byście poczuli, gdybyście się dowiedzieli, że wasza druga połówka was zdradza? To co piszecie to żadne tłumaczenie. Nie dostajesz seksu w domu? Rozejdz się i rób co chcesz. Masz duże potrzeby? Rób to z żoną a jak ona nie chce to zwal sobie. Jak możesz patrzeć w lustro i napluc sobie w twarz?

Gość gość
Dla mnie kobieta to taka z wyższym wykształceniem, lekarka, prawniczka, nauczycielka, żołnierka, ktokolwiek byle pracująca była.

Gość gość
10.56 Skoro baby są głupie to pewnie bzykasz chłopców?

Gość gość
Ja nigdy nikogo nie zdradziłem. Teraz jestem bardzo d 3 lat w związku i zamierzam do końca życia być z ta dziewczyna i nie zdradzać. Jak wybieracie takich facetów, żeby koniecznie kipieli testosteronem w nadmiarze, bo musicie mieć "męskiego" to sobie prawo noście konsekwencje tych wyborów. Będziecie zdradzane.

Gość gość
Nie po też się przysięga miłość wierność i uczciwość małżeńska!

Gość gość
11.12 I tak trzymaj.

Gość gość
Kobiety seks to nie jest miłość, kiedy w końcu to będziecie rozróżniać?

Gość gość
Seks jest najważniejszy? To jest dodatek do miłości. Jesteście idiotami co myślą tą głową, co nie powinni.

Gość gość
Wy jesteście walnięte w mózg . Nie możecie tego zrozumieć to nie zrozumiecie . Jesli wy wolicie czochrać bobra a niźeli z facetem to wasza sprawa.

Gość gość  drogi pan
Jak "kocham" to nie zdradzam

Gość gość
Mnie np masturbacja nie zaspokaja tak jak kootas w c*****. W ogóle się rzadko masturbuje. Bardzo rzadko.

Gość gość
Zdrada cóż za mocne słowa!Mam kobietę,którą kochałem kocham i pewnie będę kochał ale zawiodłem się kiedyś na niej i odpowiedziałem (nie zdradą)a skokiem w bok na (tylko i wyłącznie) seks mechaniczny bez pakowania się w uczucia.Ta wasza zdrada jak to określacie to czasami taka zemsta za upokorzenie np...

Gość gość
jak kobita nie głaszcze nie przytuli nie podrapie za uszkiem tylko jest jak beton na stropy to co sie dziwicie a po drugie sam seks to nie zdrada

Gość gość
Bo nie kochają.

Gość gość
Ludzie, seks nalezy do milosci, ale tez jest super bez niej. Dlatego burdele od zarania dziejow super prosperuja i tak zawsze bedzie. Milosc bez seksu tez moze byc bardzo gleboka i spelniona, co zreszta w podeszlym wieku jest regula. A wiec seks moze byc powiazany z miloscia i odwortnie ale nie musi.

Gość gość
bo sie kobieta nudzi po jakims czasie dlatego mezczyzni zdradzaja

Gość gość
Tak jesteśmy skonstruowani zdradzają mężczyźni,zdradzają kobiety!Jak mi jakaś obca kobieta zrobi ręką do której nic nie czuje to też jest zdrada?

Gość gość
mezczyzni sa z kobietami dla sexu

Gość gość mąż
Zalezy co przyjmujecie za zdradę bo dla mnie pół godziny z prostytutką bez zaangażowania emocjonalnego to nie jest żadna zdrada.

Gość gość
Nieporozumienie to jest seks w zwiazku

Gość gość
prawdziwa milosc jest wtedy kiedy nie ma seksu w zwiazku

Gość gość
Jakbyście drogie Panie od czasu do czasu same coś zainicjowały rzucili tego męża na wyro w wyzywającej bieliźnie ,szpilach na nogach pończochach z paskiem użyły pikantniejszych słów to byście potem nie marudziły,że ktoś was zdradza!Monotonia w związku to pierwszy krok do zdrady! Odwrócenie się du.p.ą i tzw(pakuj byle szybko bo śpiąca jestem)to raczej odstrasza.Zainwestujcie w siebie kupcie fajny ciuch fajne gacie i kuście tego faceta to mu się nie będzie chciało innych przygód!

Gość gość
Autorko, jest jeden cudowny sposób, aby sprawdzić miłość męża/partnera - wynająć testera wierności! Nie jest to jakieś mocno drogie, a opłaca się. Tester wszystko nagrywa, a jak mąż Cię zdradzi to masz od razu rozwód z orzeczeniem winy + alimenty na siebie :) Także polecam :)

Gość gość
Tzn. testerka wierności.

Gość gość
faktycznie dobry pomysł z tym testerem

Gość gość
Po pierwsze jezeli się kogos kocha to nigdy się nie zdradza. Humorystycznie , ale realna opowieść zaslyszana od kolegi .Otoz kumpel jego postanowil sprobowac jak smakuje seks , znal go bo przecież dzieckiem już nie był i dostal się w rece pewnej pani .Na drugi dzień opowiadal z wypiekami na twarzy jakby zaznal raju --- Wiesz jak ona robila to delikatnie ? teraz to mogę już umrzec