Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie. Skoro "kochacie" to po co zdradzacie

Polecane posty

Gość gość
Wg mnie kto kocha ten nie zdradza, a byc z kims mozna z wygody albo braku laku,to nie oznacza jeszcze milosci

Gość gość
16.07 Najfajniej można to urealnić w malzenstwie ? Pozniej maz, będzie mogl opowiadac dzieciom jaka ta mama jest goraca, szczególnie jak się pokloca Nie znacie zycia

Gość gość
16.07 Robie a właściwie robiłam tak. Jestem młoda mam 27 lat a mój mąż w ogóle nie zwraca uwagi na moje potrzeby. Jasne, kochamy się ale tylko kiedy on chce i to nie zawsze bo sorry co ja jestem masturbator? Przestałam sama inicjowanie, seksowna bielizna zalega w szafie i czeka nie wiem na co. Chyba na to żeby ją mole zjadly. I jak mam się czuć wobec takiego faceta? Ja mu wyskakuje w szpilkach poncOchach i sexy bieliźnie a on mi mówi że nie ma ochoty. I to za każdym razem kiedy ja inicjuje... To ponizajace

Gość gość
Ale wy jesteście p******e jak pies ogrodnika sam nie weźmie i drugiemu nie da.

Gość gość
17.02 Pies ogrodnika bo co? Bo kręcę mężowi pupa w seksownie bieliźnie a on ma to w d***e i to za każdym razem kiedy to JA mam ochotę na seks? A on wielki Pan jak mu się zachce to raptem sobie przypomina o żonie.? No k***a ja che żeby mąż zobaczył we mnie kobietę a nie tylko matkę i żonę ale ona sam tego nie chce zobaczyć. Mam ochotę iść do kogoś kto będzie mnie pożerał wzrokiem a jest co pożerac, bo nawet nie pamiętam kiedy mi mój mąż coś miłego powiedział.

Gość gość
jak kocha to nie zdradza i robi wszystko.

Gość gość
Kocham, nie zdradza ale czasami mam ochotę. Szczególnie jak widzę innych mężczyzn którzy patrzą na mnie tak jak mąż patrzył na początku... To smutne i boli. Boli bo powiedział mi pewnego dnia, że mnie już zdobył i zdobywać nie musi, swoje się nastaral... Miałam urodziny tydzień temu. Nawet nie dał kwiatka :(

Gość gość
Znalazły sie chętne = 7 dni okres . 7 dni boli głowa . 7 dni zmęczona i 7 dni kłótnia o byle co . Jeśli to luty to pozamiatane.

Gość gość
jak kocha to nie zdradza

Gość gość
Ja akurat nie należę do tej "szczesliwej" 7. Okres trwa u mnie 5 dni a libido mam wysokie. Ale nie ma gdzie go rozładować...

Gość gość
Kocham ale co zrobić skoro nawet seksowną bielizna i kajdanki nic nie dają.? Ile można być odtracana?

Gość gość
Jesli jesteście takie dobre to dajcie poroochać . Która chętna na dyszel . Kto chce numer telefonu . Jesteście mocne w pisaniu głupot w które same nie wierzycie .

Gość gość
Wy wolicie bobra sobie czochrać jak byście miały dać potrzebującemu to nie ,bo musi być chemia miedzy dwojgiem . A wiecie ze czochranie sobie bobra to kazirodztwo 1 stopnia .

Gość gość
Jakoś nie podnieca mnie masturbacja. Nawet wibrator kupiłam sobie kiedyś bo palcem nie umiem... Ale to nie to samo. Ja muszę mieć mężczyznę a nie plastik.

Gość gość
No no. To dawaj nr mała

Gość gość
17.27 W tym przypadku maz zasluguje na zdrade , az sie prosi .To już jest przesada.

Gość gość
W ogole, malzenstwo to jakiś zly pomysl, powinni ludzie wymyslic cos innego .Może to ,ze na malzenstwo trzeba by było sobie zapracować przez długie lata i stworzyć taki Mit , ze to bedzie wyróżnienie.A tak , ledwo przebrzmia dzwieki marsza weselnego każdy puszcz na luz i już mu nie zależy, bo i tak zdobycz już nie ucieknie.

Gość gość
Nawet seks po malzenstwie już tak nie smakuje , jak przed

Gość gość
Jak sobie przypomnę co było przed , prawdziwe szaleństwo, miejsce nie miało znaczenia

Gość gość
To już jest bledne zycie zapieprza od rana doi wieczora.Czyli zeniac się tracimy nagle wszystko jak za kare, tylko ja się pytam za jaka kare? Wiadomo dzieci trzeba wychować , poswiecic się w imie rodziny .Jakie to piękne wzniosle i jednocześnie głupie Bo cos tracimy by było cos co nazywa się BO TAK TRZEBA

Gość gość
I następne pokolenie wzorujac się na rodzicach , znowu zapieprza itd. Bledne kolo, ale TAK TRZEBA.

Gość gość
Najpiekniejsze sa przykłady ,gdy małżonkowie wyruszają w swiat za zarobkiem on , ona nieważne .,gdzies gina w swiecie , nie mogą ich odnaleźć , lub wracają tak zmienieni , ze do zycia z partnerem już się nie nadaja .I to wszystko w imie szczęśliwej rodziny.

Gość gość
sex uprawiaja tylko psychicznie chorzy ludzie

Gość gość
do miłości nie potrzeba sexu

Gość gość
do rozmnażania

Gość gość
jak nie seksu w związku to znaczy że mamy do czynienia z prawdziwą miłością

Gość gość
bo sex to samo zło

Gość gość
tylko psychicznie chorzy mezczyźni chcą seksu od partnerki

Gość gość
Bo faceci nie wiedza i nie rozumieja co to jest milosc. Dla nich milosc to seks chodzi im tylko o regularne bzykanko a jak im sie znudzi baba to szukaja mlodszych bab.