Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokorzyłam kochankę męża!

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się że pracuje jako hostessa w supermarkecie, ubrałam się w moją suknię ślubną, A moje dziecko ubrałam suknie komunijną. Wybraliśmy się tam, do torebki wziełam i nóż. Ona stała przy stoliku z kawą i częstowała klientów, w markecie był bardzo duży ruch podeszłam do niej, zamaszystym ruchem ręki wywaliłam wszystkie kubeczki z kawą z Lady potem postawiłam moją córkę na tej ladzie. Zaczęłam krzyczeć Spójrz na to dziecko któremu odbierasz ojca! jak możesz to zrobić! jak mogłaś uwieść ojca rodzinie! czy ty nie masz sumienia? po czym przestawiłam nóż do zgjęcia mojej dłoni wykrzykując jej w twarz zostaw nas w spokoju albo podetnę sobie żyły; Ludzie w markecie zaczęli krzyczeć, piszczeć, płakać, wołać "och.. Zostaw tą rodzinę w spokoju wariatko," mówi mi do niej "nie masz sumienia wariatko? jak śmiesz rozbijać rodzinę ladacznico?" zaczęli wyzywać od dziwek ale ona stała i śmiała mi się w twarz! nagle ludzie zaczęli ją błagać żeby dała nam spokój, Niektórzy nawet poupadali na kolana! zaczęłam targać moją suknię ślubną pokazałam nagie piersi! przedstawiłam nóż do serca i powiedzialam "obiecaj że dasz nam spokój Albo wiesz co zrobię!" ona zaczęła płakać i mówić "Nie rób tego, nie rób tego dam wam spokój!" ludzie zaczęli bić mi brawo i opluwać tą kobietę mój mąż za wszystko mi podziękował że w końcu będzie spokój.

Gość gość
Ależ Don Juan z tego męża 👄

Gość gość
Na ludzi to zawsze można liczyć

Gość gość
Uwielbiam Cię autorko

Gość gość
To nie jest ta autorka co zawsze w piątki pisała. Nie pisała w taki wulgarny sposób

Gość gość
Autorka jest boska!

Gość gość
A to nie w aptece?

Gość gość
Autorko wez leki!

Gość gość
Otwórz szerzęj piz.ę.

Gość gość
A czemu kochankę upokorzyłas? A mąż to co - biedny gapcio, który został zniewolony? Pokazałaś brak klasy i typową mentalność przekupy

Gość gość
16:58 Łykaj g****o pelikanie

Gość gość
Ale to już było... powtarzasz się, albo kopiujesz posty innej osoby. Mniej więcej co 2-3 tyg pojawia się taki post.

Gość gość
Fajne prowo