Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się latać samolotem i dlatego

Polecane posty

Gość gość

wakacje spędzam głównie nad Polskim morzem czy w górach. W pracy znajomi ciągle gdzieś lecą w urlopy a to Turcja a to Grecja a to Hiszpania itp. itd. Trochę głupio się z tym czuję. Prawda jest ze czasami Moje wakacje nad morzem to takie same koszty jak nie większe niż ich Grecja.ale jednak zobaczą większy kawałek świata niż ja.

Gość gość
Samolot to najbezpieczniejszy środek transportu.

Gość gość
Nie rozumiem, czego się boisz? Leciałaś kiedyś?

Gość gość
Nie rozumiem, czego się boisz? Leciałaś kiedyś?

Gość dawny ladaco
wychlaj se na odwage

Gość gość
Rozumiem cie autorko. Ja lecialam i nienawidze tego. Co z tego ze samolot" to najbezpieczniejszy" rodzaj transportu jak cos sie dzieje, to gina wszyscy.

Gość gość
Boje sie latac strasznie. Ale latam w grupie razniej i zawsze po alkoholu . Zaczynam od piwka i tak trzymam sie na fali. Plaskowka kupiona na lotnisku do samolotu. Da sie!!! Latam, bo duzo bym stracila. Swiat jest piekny, nie chce tylko obrazkow ogladac. Namawiam, najlepiej zaczac od 1-2 godzin lotu. Majorka po fakcie czlowiek sie z tego smieje. Na trzezwo nie dam rady, dostaje ataku paniki. "Zawsze wroci sie na ziemie":D:D

Gość gość
Leciałam i złe to zniosłam. Alkohol może pogorszyć sprawę bo mam skoki ciśnienia dodatkowo:-(

No to jeździł autokarem albo pociągiem, w czym problem? :) Ja kiedyś dużo latałem samolotem bez strachu, a teraz nagle zacząłem się bać :(

Gość gość
Ja tez nie moge sie upic alkoholem w samolocie, bo cisnienie mi skacze i wtedy zamiast lepiej byloby gorzej. Autorko moj zestaw podrozny aby przetrwac lot to:woda ktorą piję czesto w samolocie, (powietrze mi tak wysusza sluzowki ze masakra) i gazeta, czytam nie wiem co, ale czytam. Lecialam tylko 6razy i za kazdym razem byl problem z ladowaniem mam takiego pecha, bo obok mnie ostatnio leciala babka, ktora mowila ze 10 lat lata i pierwszy raz jej sie zdarzylo kolowac w powietrzu ja mam tak za kazdym razem.