Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sam z 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość
podaj ją o alimenty, dostajesz na pewno 500+, najmij niańkę, dasz radę, nie panikuj

Gość gość
dlaczego wy faceci jesteście tak durni i dajecie się wrobić w dzieci, baby wam rozkładają giry a wy głupi na widok c**y robicie dziecko za dzieckiem, a później jest albo walka o alimenty i niszczenie was, albo w skrajnych przypadkach baby zostawiają wam dzieci.

Gość gość
chyba to prowo,nawet napewno,zaden facet tak dziwnie by nie pisal.styl jak dziecko albo ktos niepelnosprawny umyslowo.

Gość gość
Naucz soe zupy gotowac, sa tansze, zdrowe, szczegolnie zimą sie przydadza rozgrzeja maluchy nie beda chorowac i dzieci po prostu lubia zupy:)

Gość gość
Dzis jade z dziecmi do macdonalda .no zaczynam wierzyc ze sie uda ulozyc na nowo zycie.Z moja kobieta mnie nic nie laczy juz na pewno poza dziecmi.i naprawde nie jestem ograniczony umyslowo .mam srednie wyksztalcenia,bylem strazakiem ochotnikiem,prowadze auto,pracuje a teraz jeszcze opiekuje sie dziecmi swoimi wiec nie jestem dzieciakiem ani uposledzony

Gość gość
Trzymaj sie chlopie ,tez jestem matka i niewyobrazam sobie jak mozna zostawic wlasne dzieci, co to za czlowiek,mysle ze ona zateskni i bedzie chciala wracac,nie daj sie po tym co zrobila

Gość gość
Chłopie podziwiam Cię ! Jestem mamą 2 dzieci, mąż wiecznie w pracy, i szczerze gdyby mi się coś stalo, to on by ich nawet nie ubral, bo nie ma pojęcia co i gdzie... Nie mówiąc o gotowaniu czy higienie maluchow.... Trzymaj sie, będzie dobrze, na razie z podstaw udaj się do mops czy GOPS zależy gdzie mieszkasz złóż wniosek o 500+, rodzinne itp. Panie ci powiedzą co i jak, do sądu wniosek o rozwód i alimenty zawsze jakiś 1000 wpadnie i będziesz mógł spokojnie zapłacić za nianie albo dodatkowe zajecia.

Gość gość
Super,że się wykazujesz jako ojciec,naprawdę. Tylko dziwi mnie postawa wielu kobiet,które z zachwytem wychwalają takich facetów pod niebiosa - to ,co robi on,robią miliony kobie na świecie i nikt ich za to na piedestale nie stawia. Ile to jest samotnych matek z 1,2,a nawet 3 dzieci? Jakoś sobie muszą radzić,a najczęściej i tak słyszą wyzwiska i obelgi,bo to na pewno ich wina,że zostały same. Nikt też nie pyta kobiety po porodzie czy da radę z noworodkiem, ona MUSI i już. Ale jak tatuś ma problem, to od razu zlecą się obrończynie płci męskiej i będą moralizować,tłumaczyć go i nie wiadomo co. Że dziecko płacze przy kąpieli? Co z tego? Niemowlaki tak mają. Jak byłam sama,a dziecko mi płakało w wannie,to nie miałam nikogo do pomocy; zignorowałam płacz,umyłam dziecko,nakarmiłam i uśpiłam. Że przesika pieluszkę? Też nieraz się zdarzyło i to żadna tragedia. Nie jest to żaden powód do użalania się nad sobą.

Gość gość
Ja to teraz wiem ze kobieta jesli sie opiekuje dzieckiem ma mase obowiazkowbo nic nie robilem kiedys i zonie nie zarzucam ze zaniedbywala dzieci i dom,bo to wszystko robila.teraz pokazala ile znaczy to ale coz,ja jednak sie wezme w garsc.mimo wszystko bardzo kocham chlopcow i na pewno nie pozwolę by na tej sytuacji w jakiej jestesmy cierpialy

Gość gość
Dzieciaki sie bawily dobrze, najadly sie frytek i. Deser na pol ,na zjezdzalni byly i hustawkach a jutro zaczynam zalatwiac wszystkie sprawy urzedowe .wazne ze troche mialy dzis powodow aby znowu sie smiac.mi tez bylo potrzebne to .jestem dobrej mysli dzieki za cieple słowa