Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Pogada ktos na wieczor?

Polecane posty

Ja na starych użytkownikach się nie znam :D W sumie liczy się co jest tu i teraz, nie chce patrzeć w przeszłość, ale mimo wszystko czasem to robię

Gość gość
A z winstona też są paszteciki :D moja uwielbia te z dodatkiem jajka, pomidorów i warzyw. Ma coś z wegetarianki po swojej pani :) Ja pierd..... oni mi ładują że to spam!

też mam często problem ze spamem, ale jak serio był spam to nie blokowało :| Kiedyś się zastanawiałem czemu w sumie nikt nie wymyśli karmy dla kota o smaku myszy :D wiem głupi jestem

Gość gość
E to nie głupie, czemu ja na to nie wpadłam? :D Co do spamu, oni mi tak piszą, jak ja za dużo pisze w jakimś temacie, ale wszystko można "obejść" ;)

Wiem że można odejść jak dużo rzeczy na tym forum :D najbardziej rozwala to że można zrobić kilka takich samych nicków, chyba że się zabezpieczy przed tym :)

Gość gość
Tak wiem jak to jest z tymi nickami, szczególnie jak ktoś ma spacje, albo literke małe "L" lub duże "i". A najlepiej być gościem, wtedy nikt nie podrobi :D

ale te forum od zawsze było specyficzne, dlatego lubie tu wracać ;p jakoś wole pisać z jednego konta i nie bawić się w podszywy czy zmienianie nicków, chyba jedyny co miałem tu tylko 1 konto D:

Gość gość
Ja na poczatku na kafe, nie umiałam się połapać co tu się dzieje z tymi tematami, że kazdy wpis wywalał temat do góry, nawet jak to był temat sprzed 10 lat. I do dziś nie wchodzę w połowe tematów, szczególnie tych o dawnych użytkownikach, bo nie mam pojęcia kim są i o co chodzi.

ja tu jestem od grudnia 2013 roku pisząc z gościa, czasem normalnie czasem trolując, rok temu coś mi odwaliło i zrobiłem konto, robiąc co robiąc. Tu też w sumie chciałem się do elity forum dostać

Gość gość
Rychu nagrzmociliśmy w temacie ponad 100 wpisów, dziś to my jesteśmy elita :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś a jak tam na weekend? Jutro walka ze sprzętami i internetem, sprzątanie i takie tam. A co w niedzielę to jeszcze nie wiem. A u Ciebie jak?

Ja w sumie to jutro jeszcze nie wiem ;p a w niedziele na żużel lece, jakoś się w to trochę wciągnełem. Chcociaż wolałem być na GP niż lidze

Gość gość
Dash Rysiu dziś w sumie na ten wieczór ;p chociaż zdarzały mi się jeszcze większe tematy x Mi też, ale na innym forum, tam to królowałam :D mówiąc nieskromnie, ale sława mnie przerosła :D dlatego tu lecę nieśmiało na gościu i trzymam się w cieniu.

Gość gość
A pamiętam o Twoich sportowych kibicowaniach. Fotki jakies porób fajne :)

Ja w sumie kiedyś na jednym forum byłem przez jakiś czas modkiem. Ale to dawne dzieje, forum już nie istnieje w sumie od zawsze siedziałem dużo na forach

Gość Nitrogliceryna
Elita, to ciekawe ... Bo na kafe co najwyżej żałosne, narzekające biedne istoty, z tego co obserwuję ;) Ale wątek Rycha, więc mu nie będę tu mieszać :D Pozdrawiam!

Ale stwierdziłem że nie idę wiecej na sektor kibolski :D Kolega mnie namówił, na wejsciu to sprawdzali nawet czy w butach nic nie ma. I robiło się fotki jak do więzienia w sensie pod sciąna i kartka w lapie :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ja w sumie kiedyś na jednym forum byłem przez jakiś czas modkiem x Teraz to się boję :D no tak jak wcześniej pisałam - całe życie w strachu :D kurde a jak byłes modkiem tak gdzie ja byłam :d Dobra Rychu, to ja spadam, zmieniam ip i już mnie nie ma :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ale stwierdziłem że nie idę wiecej na sektor kibolski smiech.gif Kolega mnie namówił, na wejsciu to sprawdzali nawet czy w butach nic nie ma. I robiło się fotki jak do więzienia w sensie pod sciąna i kartka w lapie smiech.gif :D :D :D

forum o gierce gdzie srednia wieku wynosila 15 lat ;p to było w 2009 roku. smieszne to było że na konkurencyjnym forum dostałem bana to się przeniosłem tam, pisałem newsy które były kradzione z brazyliskich stron(gierka miedzynarodowa) i tlumaczone google tlumaczem :D trochę czasu mineło zanim ktoś się pokapował

Gość gość
A takie forum... uff.... to mogę zostać ;) Ale i tak jak na dziś ide już spać, bo ja to cienki "nocny Marek". Dobranoc Rychu :)

Gość gość
O rychu jak tam twoja kafeterianka? :D

Gość gość
No pamiętam, że kiedyś pitoliles ciągle, że jakaś laska stąd cię olala i na gadu rozmawialiście xd