Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie czy zwiazek z kobieta ktora ma doktorat ma sens?

Polecane posty

Gość gość

ja pracuje jako magazynier

Gość gość
głupie prowo, żadna doktorantka, czy osoba z doktoratem nie zadaje się z plebsem

Gość gość
czemu uwazasz ze to plebs?:(

Gość gość
ma sens ale tylko wtedy jak ma doktorat z siusiakologii

Gość gość
Dlaczego myślisz o facecie pracującym jako magazynier .źe jest plebsem . Ja też pracowałem w magazynie 20 lat . Przyjdź i zobacz jaka to praca ,nie wiem czy zrobiłbyś zbiorówke na koniec miesiąca .

Gość gość
dokladnie

Gość kobieta inzynierrr
ja jestem inżynierem i jakimś przystojnym i czułym magazynierem nie pogardziłabym... jeśli łazisz stale w ciuchach roboczych i chlejesz 6 piw dziennie - to sobie daruj jeśli natomiast macie wspólne tematy i podobne spojrzenie na świat - to czemu nie spróbować?

Gość gość
Wkurwiają mnie tacy ludzie ,którzy poniźają innych ludzi . Dla mnie taki człowiek który nazywa kogoś plebs sam jest plebsem i chce sie dowartościować . Czy ty wiesz jakie ma wykształcenie ten magazynier . Nie wiesz . Nie znasz go . Nie wiesz jakie ma Qu .

Gość gość
Wczoraj wkurwił mnie jakiś nierób ,który napisał ,ze sprzątaczki i ochroniarze są idiotami . Moźe to ten sam który napisał źe magazynier to plebs . PLEBS to szumowiny które nie pracują i mają mało wiedzy i rozumu żeby pracować .

Gość gość
gość dziś Dlaczego myślisz o facecie pracującym jako magazynier .źe jest plebsem . Ja też pracowałem w magazynie 20 lat . Przyjdź i zobacz jaka to praca ,nie wiem czy zrobiłbyś zbiorówke na koniec miesiąca . xx wyobraź sobie,że pracowałam rok na produkcji.I 90% to plebs.Dlaczego? Bo piją na umór, śmierdzą, nie mają aspiracji, i owszem pracują fizycznie ciężko, ale umysłowo nigdy nie będą w stanie .I możesz mnie wyzywać. szczerze mnie to wisi.Ja już nie muszę tak pracować, natomiast ty będziesz całe życie.Każdy wybór ma określone konsekwencje, za darmo nikt tytułów nie dostaje.Habilitacja trwa do 8 lat.Policz sobie 5 lat studiów, 4 doktoranckich, plus habilitacja.Wtedy zrozumiesz dlaczego robole to plebs

Gość gość
Oczywiście, że nie ma sensu...takiej kobiecie może się podobać fizyczny ze względu na ładne ciało, albo może być z takim dobry seks, ale związek? O czym ona może z ni rozmawiać? Bo chyba nie o najnowszych odkryciach naukowych... Dajmy na to rozmowa o pracy: on- Kochanie jak Ci minął dzień? Ona- pracujemy nad lekiem na raka, a Tobie Skarbie? - On- a wiesz, tony paczek przerzuciłem, kręgosłup mnie napier...a , chyba strzelę sobie piwko.... No sorry, ale nie, nie wyobrażam sobie takiego związku.

Gość gość
gość dziś a ty jakie masz wyksztalcenie?

Gość gość
21.41 dokładnie, ale jedyną reakcją tych panów jak widać były wyzwiska, i to mocno ograniczone.Samo w sobie już ich to definiuje

Gość gość
moim zdaniem doktorantki i przepite fizole znajdą ze sobą wspolny język gdyż obydwoje sa wybitnymi znawcami łaciny

Gość gość
przykładowy dialog takiej zakochanej pary ona "et omnis tornistrum kanistrum est etc" on "co ty do mnie piertolisz? jak nie moge sie napic ?"

Gość gość
Przecież kobiety lubią prostych chłopaków, debili, akurat wbrew stereotypom to intelekt dla kobiet jest w ogóle nie ważny, wręcz przeciwnie, im niższy tym lepiej. Kobiety pragną kipiących testosteronem, męskich małp.

Gość gość
jak nie masz habilitacji tracisz prawo do tytułu, no, ale to trzeba być w pewnych kręgach.Jak na razie widać,że kolejny fizol usiłuje być mądy, ale jest głupi

Gość gość
Jesli kogos stac, zeby przedluzyc sobie czasy studenckie o 4 lata, to moze zrobic doktorat bez wiekszych problemow. xx kochanie, stypendium doktoranckie jest większe niż twoja pensja na magazynie:)

Gość gość
gość dziś gość dziś a ty jakie masz wyksztalcenie? x odpowiednie :) I może faktycznie niektóre kobiety lubią kipiących testosteronem fizoli, ale tylko na raz do łóżka, ewentualnie na kilka razy, ale nie na dłuższy związek a już na pewno nie na wspólne życie... Chyba, że taka dziewczyna ma siano w głowie, a doktorat kupiła na olx :P

Gość gość
tera doktory i insze chabity robio przy pieczarkach w Holandi pilnowani przez Holendrów by zbyt dużo tych pieczarek nie podjadali. albo myją talerze w czym są profesorami zwyczajnymi w Europie.

Gość gość
jak to sie traci prawo do tytulu?pierwsze slysze