Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś nie tak

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mogę zrobić żeby było lepiej. Mam chłopaka, pracę, mieszkanie wydawałoby się że nic więcej do szczęścia nie potrzeba. No właśnie szczęście... Tak jak pewnie u większości jak nie u wszystkich początek znajomości sielanka. Spacery nie zważając na godziny, rozmowy, wspólne pasje itp. W sumie to od początku było to coś co myślałam, że jest lekką przesadą ale każdy ma swoje hobby i jak najbardziej to szanowałam. Chodzi o sport ale nie o piłkę nożną chociaz prawie wszystkie mecze ligi angielskiej i nasze kwiatki ale o lekkoatletykę, skoki narciarskie, siatkę, piłkę ręczną hmmm co jeszcze? F1 , wszelkie olimpiady, tour de France i inne rowerowe "wycieczki " do tego dochodzi jeszcze fifa plus jakieś gierki. Przewaznie wyjazdy do rodziny są wtedy kiedy w weekend nic nie leci. Albo jadę sama i wtedy tłumaczę się bez końca czemu to jestem tylko ja.Bo w tygodniu oczywiście praca, a po pracy na wieczór jakiś mecz. Spacery? no to do Lidla. Liczy się? Bo ciemno, bo zimno. Rozmowy? o pracy i o tym co leci w tv. Wspólne pasje? No to tu nic nie mam żeby napisać bo jeść i spać to chyba każdy musi. Może kręgle? nie bo w weekend dużo ludzi... Ma też wiele zalet ale kurczę chyba jednak to wszystko powyżej zaczyna mi ciążyć. Nie mam z kim pogadać, wyżalić się więc zamęczam Was... Może ktoś miał podobne zmartwienie i udało się to jakoś uleczyć bo rutyna jest do d.... naprawdę. Ale to kocham i co mam zrobić? A i jeszcze tylko krótko i rodzinie. Na pierwszym miejscu zawsze byli moi bliscy i to również powtarzalam od samego początku. U niego niestety nie było tak normalnie więc moją osobę stawiał ponad innych. Chyba oczekiwał tego również ode mnie. Dużo się o to kłóciliśmy. Jego zachowanie względem moich rodziców było dziwne. Dlatego powtarzalam również im że nie miał łatwo i muszą da mu trochę czasu to zobaczy czym jest szacunek, pomoc innym i miłość. Jest lepiej, ale tylko trochę. Tyle z bycia chyba pozornie szczęśliwym.

Gość gość
"Ale Go kocham i co mam zrobić " mały błąd się wkradł.