Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbieracie swiezaki?

Polecane posty

Gość gość

Z zeszlego roku mam brokula a teraz juz borowke kalafiora i 16 nowych naklejek na groszek hehe zbieramy z deuletnia corka a wam jak idzie?

Gość gość
Kupiłam maskotki w Lidlu... hi hi za jedyne 9,90 za szt :)

Gość gość
Mam 2 marchewki i pieczarke. Teraz jutro biore swiezaka

Gość gość
Wiem ze mozna kupic ale cala frajda polega wlasnie na zbieraniu naklejek wklejaniu w album i wymianie. Dziecko zbiera i sie cieszy. Poza tym nie dala bym 50 zl za swiezaka tak jak kosztuje w biedronce. Wiec my zbieramy.Autorka

Gość gość
My z poprzedniej mamy kilka, zbieralismy naklejki na połowę i kupiliśmy za 19,90. Teraz mamy tak samo kupiona borowke i nie wiem co dalej, zbieramy ale corka mowi, ze nic się jej wiecej nie podoba. Niby fajna zabawa, ale zakupy czasem na siłę żeby te 40 albo wielokrotność było. Irytuja mnie te akcje tak na prawdę.

Gość gość
Robię zakupy tylko w Biedronce więc walają mi się wszędzie te naklejki, a maskotek nie chce, bo nienawidzę pluszakow, które tylko zbierają kurz! :/ Czy ktoś zagłębial się w temat? Mogę wymienić naklejki na coś innego? Jakieś noże np.....?!

Gość gość
My w poprzedniej edycji uzbieraliśmy na 4 swiezaki a dostalismy tylko jednego, mam nadzieje, ze teraz się trochę ta biedronka ogarnęła i dostaniemy tyle co powinnismy .

Gość gość
No wlasnie boje sie ze nie zdazymy juz uzbierac na duzego tzn ze braknie ich i bedzie problem i corka bedzie plakac chyba ja namowie na juniora juz i tak ma trzy duze. A czemu nie dostaliscie wszystkich? Ponoc w zeszlym roku trzeba bylo zamawiac? Ale nie wiem dokladnie o co chodzilo

Gość gość
23.25 Zamówiliśmy ale byliśmy w innym mieście, więc nie mogliśmy odebrać i przepadły.

Gość gość
A po cholerę mi to dziadostwo???

Gość gość
Moze ktos nie potrzebuje naklejek i odda mi w zamian np za doladowanie telefonu?

Gość gość
właśnie przecież w lidlu są po 10zł ...to jakieś inne niby? mi wygladają na to samo :P a w biedrze ta maskotka normalnie kosztuje chyba ok. 50zł :o żenada

Gość gość
My zbieramy ale bez szału mamy borówke i juniora czosnku dzieci chcą jeszcze kalafiora i groszek ale wiedzą że jak się uda to ok jak nie to trudno

Gość Drosophila Melanogaster
Ja świeżaków nie zbieram bo nie mam ku temu takiej potrzeby. Ja po prostu robie zakupy w Biedronce i tyle . Swoją drogą ... czy ktoś z Was kupuje moze ciastka Paryskie ? Tylko ja tez nie wiem skąd jesteście , ja mieszkam w warszawie . Kupowałam tutaj te ciastka , by cos podać do kawy w akademiku . Kupiłam ciastka o smaku morelowym ( choc ja tam wolę pomarańczowe , ale pomyślałam sobie no dobra ) . galaretka jest jakaś sztuczna i za słodka:/ blee

Gość TotoAfrica
Tak sie akurat składa ,ze ja je kupuję . I np nie umiem dostać wiśniowych w biedronkach we Wrocławiu .Czemu ? nie wiem , w każdym razie na pewno zmienił się smak , bo ja to również wyczułam w morelowych paryskich . Są przeraźlwie słodkie , jakbym wzięła kostkę cukru do buzi . Tak to smakuje .