Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z sensem i bez sensu

Czy to ma sens? Związek na odległość

Polecane posty

Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Nie wiem czego od niego oczekiwać i wymagać, żeby dzwonił codziennie? On przeprowadził się na rok do innego kraju, jest to związane z jego studiami i pracą również. Ja najwcześniej mogę dołączyć po nowym roku ale też jest mi ciężko rezygnować z własnej pracy. Jest to sprawdzian i niestety trzy tygodnie mijają a ja mam już poważne wątpliwości. Wiadomo on ma nowych kolegów, koleżanki, w pracy oraz mieszka z dwoma laskami i jednym kolegą. Staramy się rozmawiać codziennie ale ostatnio on jest cały czas zajęty, to w pracy bardzo dużo pracy to musi pisać coś na studia, rozmawiamy ale są to takie szybkie rozmowy on dzwoni późno w nocy kiedy mi się chce już spać. Jest mi dodatkowo przykro bo bedąc tu ze mną zawsze musiałam prosić abyśmy gdzieś poszli, nigdy praktycznie nie miał żadnej inicjatywy, zresztą jest strasznym skąpcem i nie jada na mieście, wiele rzeczy krytykuje. A dziś kiedy zadzwoniłam chwalił się że właśnie idą ze współlokatorami do jakiejś restauracji dość drogiej i pewnie jeszcze na balety. Jest mi cholernie przykro, niby dzwoni mówi że kocha ale chyba się zatracił w tym innym świecie. Nie wiem co dalej

Gość DobrzeCiZycze
Wiem, że i tak nikogo nie posluchasz, ale jeśli będziesz w to brnąć i zrezygnujesz ze wszystkiego, wierząc w sens tego związku, to kiedyś wspomnisz moje słowa, że była to jedna z najgorszych decyzji w Twoim życiu. Bardzo ciepło Cię pozdrawiam :)

Dziękuje :) Dobra i cenna rada, może to będzie głupie pytanie ale skąd twoje przekonanie o tym, masz jakieś doświadczenia w tym temacie, może miałaś podobną sytuację?

Gość gość
Chyba to już drugi Twój temat? Pisałaś że on mieszka z dziewczynami, dobrze się z nimi dogaduje i widać że odzyl... Jak widzisz, nie bardzo wam się układało jak był w Polsce to teraz tym bardziej się odsunął, pewnie Cie zdradza bo ma do tego okazję a Ciebie trzyma jeszcze w rezerwie. Nie widać miłości z jego strony. Ewidentnie lepiej bawi się w towarzystwie,, kolezanek" a Tobą jest już znudzony. Miej honor i zakoncz to