Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firosiro

Prezent dla koleżanki

Polecane posty

Temat jak rzeka - długi, szeroki i wiecznie nie wyczerpany... szukam prezentu dla koleżanki. Dla przyjaciółki. Prawdziwej. Znamy się od przedszkola. To już prawie 20 lat... taka prawdziwa damsko-męska przyjaźń. Ona ma narzeczonego, ja narzeczoną ale wszyscy uwielbiamy wspólnie spędzać czas. 2 lata temu musiałem niestety wyjechać więc kontakt nam się osłabił ale wracam akurat na Jej urodziny. Doradźcie mi proszę - co Jej kupić? Dziewczyna szaleje na punkcie teatru i tańca ( ale bilety na sztuki czy balety odpadają) - ona sama świetnie czuje się na scenie. Prezent nie musi być związany z jej zainteresowaniami. Potrzebuję czegoś wyjątkowego... jak każdy kto szuka prezentu... budżet nie gra roli (delikatnie mówiąc) ale nie zamierzam fundować Jej wycieczki na lediwy

Gość gość
Ale to tylko prezent na coś do tego że i tak ma być zakupiony i nie tylko w sobotę bo jak wiadomo kto idzie w niedzielę do sklepu tego tramwaj ma gdzieś bo to wszystko jest niebo ale jesień w czerwcu i ulewa w klozecie na wieki .

Gość gość
Może coś z handmade (wśród moich znajomych to ostatnio dość popularne). Ciężko coś doradzić ale jak piszesz, że interesuje się sztuką to może zobacz na portalu małafabryczka może coś z ceramiki lub obraz. A może taki wyplatany, mięciutki koc lub poduszki