Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spedzal ktos z was Boze Narodzenie z rodzina w hotelu

Polecane posty

Gość gość

zamierzam w tym roku spedzic swieta gdzies w hotelu , to beda pierwsze swieta bez mojej mamy .8 nie chce byc w domu , chce gdzies wyjechac , zmienic otoczenie i byc wsrod ludzi zeby nie myslec , nie rozpaczac fajne sa takie swieta?

Gość gość
nie spędzała o nas nie było stać, ale nienawidzę świąt,

Gość gość
Tak, ale nie chciałabym w jakimś kurorcie typu Egipt, tylko u nas, najlepiej w górach, klimatyczny hotel, piękne widoki, super :) Niestety nie stać nas żeby zaprosić najbliższe osoby- mamę, teściów, rodzeństwo itp, a tak sami to raczej nie. Sami byliśmy kilka razy po świętach, na weekend.

Gość gość
nie, nie Egipt ani zadne egzotyczne wyjazdy , chce naszych polskich swiat w milej atmosferze z mezem i dziecmi

Gość gość
dodam ze my jestesmy tylko sami a jedyna rodzina byla moja mama , rodzenstwa nie mam , maz tez jest jedynakiem a tesciowa nigdy nie utrzymywala z nami jako tako kontaktow , na swieta byla z nami moja mama , bylismy w piatke i bylo zawsze milo smiesznie i pysznie . W tym roku psychicznie nie dam rady

Gość gość
Ale dlaczego chcesz tak cudowac dzieciom święta? Co to zmieni?

Gość gość
beda mialy dobre jedzenie i dobra zabawe , zamiast grobowej atmosfery , nieudolnego jedzenia i smutku wiszacego w powietrzu ?

Gość gość
dlaczego wyjazd swiateczny to cudowanie ? jak kogos stac

Gość gość
Bardzo często spędzamy święta w hotelu. Ostatnie Wielkanocne cudowne i owieczki prawdziwe maleńkie były w hotelu na chwilę żeby dzieci miały radość. W święta zawsze jest bogaty program animacyjny dla dzieci. Dorośli w tym czasie mogą skorzystać z basenu masażu...

Gość gość
Rozumiem, po prostu bedzie mamy brakowac i spedzanie swiat w domu moze bolec.Pomysl naprawde dobry, moze bym i ja tak wyjechala z mama i mezem, tato zmarl na poczatku roku, w domu nie bedzie swiatecznej radosci, a wyjazd to troche oderwanie od rzeczywistosci, skoro i tak nie moze byc jak dawniej.Na pewno najlepiej jak nikogo nie brakuje i mozna spedzac swieta jak zawsze w domu bez przygnebienia, ale jak sie nie da, trzeba sobie poradzic jakos, nie mozna bac sie Swiat

Gość gość
to mile ze ktos rozumie, ofery sa rozne cenowo wiec jest w czym wybierac , zastanawiam sie tylko czy to jest tak pieknie jak opisuja , wiadome, kazdy zyd swoj towar chwali

Gość gość
My od 4 lat spędzamy świta na wyspach Kanaryjskich. Rodzice i teściowie nie żyją. Mam 2 braci, ale jeden brat mieszka w Japonii, brugi brat w po, ale moja bratowa nie do końca chce oglądać rodzinę swojego męża, więc nie będę jej ba siłę uszczęśliwiać.

Gość gość
Często tak robimy z mężem, że na święta zamiast do rodziny, to jedziemy w Polskę. Ostatnio na Wielkanoc pojechaliśmy do Niemiec do aqua parku, a w Boże Narodzenie jedziemy w góry wejść na Śnieżkę :) Tyle, że my mamy średnie stosunki z rodziną (oni głęboko wierzący, my - ateistka i apostata), więc na święta zawsze był mega kwas i kłótnie o nie chodzenie do kościoła...

Gość gość
A my od kilku lat zamawiamy na święta catering i przynajmniej część tych przygotowań odpada.

Gość gość
Kiedyś było to dla mnie nie do pomyślenia... dzis jak nie ma z nami taty :( to uważam ze mozna wyjechać zeby nie psuć dzieciom świat.

Gość gość
Autorko oczywiscie ze jedzcie, dużo osob tak spędza święta

Gość gość
My bylismy 2 razy na swietach w gorach. Raz w Karpaczu a drugi rok w Szklarskiej Porębie. Byłam z mezem,dzieckiem moja mama i psem. Bylo bardzo milo choinka, kolacja wigilijna,naprawde swieta mielismy bardzo udane. Kiedys zanim pojawilo sie dziecko bylysmy same z mama na swieta w Egipcie. Bylo fajnie, inaczej,wrocilysmy opalone ale swiat specjalnie nie dalo sie tam odczuc.

Gość gość
dzieki dziewczyny , zaczne sie juz za czyms rozgladac :)

Gość gość
Jesli czujesz potrzebe wyjazdu to nie zastanawialabym.sie na Twoim miejscu tylko szukała juz miejsca. Osobiscie zazdroszcze i sama chcialabym gdzies pojechać. Jak sobie pomysle o tych gotowaniach i sprzątaniach. O najezdzie tesciowej jakze sympatycznej. O jej saczacym sie z ust jadzie przy oplatku i tematach z " d **y".. Jechalabym oj jechala

Gość gość
To dlaczego nie wyjedziesz?

Gość Carycka
W roku roku bedzie 3 Wigilia, ktora spedze w hotelu Van Der Valk w Moers/de.

Gość Carycka
Mialo byc ' w tym roku'

Gość gość
Bardzo bym chciała i myślę, że to byłyby spokojne, rodzinne święta. Kiedy mam czas dla najbliższy. Marzyłam o takich świętach i w tym roku postanowiłam spełnić moje marzenie. Jedziemy w góry, noclegi Zakopane znalazłam na stronie https://nanocleg.pl/

Gość gość
spędzam w domu bo nie stać nas, ale na samą myśl świąt dostaję spazmów, biorę leki na uspokojenie, nienawidzę świąt

Gość Carycka
Do gosc 21:03, dlaczego nienawidzisz?