Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kotem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam ogromny problem z moją 5 letnią kotką. Wczoraj zjadła kawałek trawy dla kotów i ewidentnie utknęło jej to w przełyku. Próbowała wypluć źdźbło ale wypluła jedynie wodę i pianę. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj nic już nie mogła zjeść ani wypić. Co tylko przełknie to zaraz zwraca. Wyczówam też jakby kuleczkę w jej gardle. Jestem przerażona, do weterynarza będzie możliwość jechać dopiero w poniedziałek i jestem zdruzgotana myślą, że kotka może nie wytrzymać do wizyty. Proszę o szczere porady

Gość gość
Zadzwoń do jakiegoś weta co ma wekendowy nocny dyżur i zapytaj co robić.

Gość gość
Spokojnie pilnuj kotke ok sprubuj wyjac jej jakos albo zeby odplul to. Moze daj swuj e mail ok cos poeadzimy tez mialem kota ok

Gość Jowa92
Też miałam to ze swoim kotem. Wymiotował, był osowiały, nie chciał wyjść spod łóżka. U naszego weta, którego bardzo polecam http://weterynaria.slask.pl/ ! okazało się, że kot najadł się trway i jak wymiotował to jedno źdźbło wbiło mu się w zatoki. Tylko wet ma specjalne narzędzia, żeby wyjąć coś z przełyku czy nosa. Mam nadzieję, że kot wytrzymał a Ty byłaś z nim u weterynarza

Gość gość
Mojego kota uratowali w Gliwickiej Klinice Weterynaryjnej. Tej na Toszeckiej. Czynna całodobowo, fajny profesjonalny personel zawsze gotowy służyć radą i pomocą. Tam naprawdę kochają zwierzęta, a nie tylko na nich zarabiają. Polecam. Wiem, że są inne dobre lecznice, ale dla mnie ta najlepsza ☺ Mieszkać w Gliwicach i nie mieć zwierzaka to nietakt ☺

Gość gość
Mój kocur traci apetyt i podobnie się zachowuje przed zwróceniem przysłowiowego kłaczka. W pogotowiu mamy niedaleko klinikę weterynaryjną www.weterynarz-szczecin.info więc w nagłych przypadkach mogą nam pomóc.

Gość gość
My też jeździmy z naszą gadziną do Gliwic na Toszecką. Polecam każdemu, bo to fajna klinika

Gość gość
Ja chodzę do fajnego weterynarza w www.wetjaneczek.pl we Wrocławiu z moimi dwoma kotami rasy perskiej. Lekarz ma super podejście i stawia trafne diagnozy.

Gość gość
Po co do weterynarza? No chyba że chcesz uśpić kocura.