Gość miki300 Napisano Wrzesień 24, 2017 Zrobił mi się mały krwiak/odcisk na paznokciu u stopy ze względu na złe dobrane obuwie. Czy mi zejdzie ? Czy musze iść z tym do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rkingar 1 Napisano Grudzień 6, 2021 Pewnie zejdzie sam, jeżeli zaczęłoby Ci się coś dziać z paznokciem to polecam wizytę u podologa, np. w Przychodni Leczenia Ran i Pielęgnacji Stóp w Warszawie. Bardzo dobra placówka, można się wiele dowiedzieć na temat prawidłowego dbania o stopy i jak sobie faktycznie pomóc zamiast szkodzić... Moim problemem był uszkodzony paznokieć przez zbyt ciasne buty i bardzo mocno zrogowaciałe pięty - na pierwszej wizycie został wykonany zabieg oraz dostałam zalecenia do wykonywania ich w domu. Po miesiącu stosowania się do zaleceń mi przekazanych moje stopy wyglądają dobrze jak nigdy dotąd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anettta 0 Napisano Styczeń 14, 2022 Jeżeli nie widzisz żadnej poprawy to polecam wizytę u podologa, który dokładnie omówi twój problem. Ja przez zbyt ciasne obuwie miałam podobną sytuację - zgłosiłam się do Przychodni Leczenia Ran i Pielęgnacji Stóp. Tam pani podolog przepisała mi zalecenia, których dokładnie się pilnowałam, aż problem ustał. Serdecznie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach