Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta każdą zaczepkę mężczyzny odbiera od razu jako podryw?

Polecane posty

Gość gość

i sobie pochlebia? Może ja chcę np. po prostu zagaić rozmowę, poznać się, a kobiety są takie, że chooy wie co sobie od razu wyobrażają?

Gość gość
Bo glodnemu chleb na mysli.

Bo są tak zapatrzone w siebie, że myślą, że każdy chce je poderwać :D Ja mam bardzo często takie sytuacje, że rozmawiam z koleżankami, a one nagle potrafią ni stąd ni zowąd palnąć "ale ja nie szuka m nikogo/ale ja mam chłopaka" :D Co ma piernik do wiatraka? Jeszcze tylko brakuje, żeby stare babsztyle ze śmierdzącego warzywniaka tak sobie schlebiały i myślały, że je podrywam :D:D:D

Gość gość
Ja nie każdą tak odbieram, czasem ktoś chce po prostu zagadać towarzysko np. na studiach czy w pracy, ale jeśli obcy facet np. proponuje mi kawę zaczepiając na ulicy to raczej jasne, ze to jest podryw ;)

Ja nawet z mężatkami potrafię się umawiać na kawę i jakoś wcale nie wyskakuję mi, że mają męża, rodzinę itd. Po koleżeńsku się czasami spotykamy i nie dochodzi do żadnych scen, nawet się nie dotykamy :D

Gość gość
Piotrek- haha to jak tak odpowiadaja same robia z siebie idiotki za przeproszeniem.. No bo co , korona im spadnie jak z Toba pogadaja ?np. w pracy czy na studiach to normalne, ze rozne osoby ze soba rozmawiaja i nie zawsze to musi byc podryw. Chociaz oczywiscie moze, ale niektore kobiety to sie zachowują tak jakby robily komus wielką łaskę, ze z w ogole z kims pogadaja bo to od razu podrywa musi byc. Ja do tego podchodzę tak, ze albo podryw ,albo zwyczajna towarzyska rozmowa i to sie okaze z czasem. Ale raczej wyczuwam kiedy podobam sie facetowi, a kiedy zagaduje tak po prostu

Gość gość
10:54- no ok, wyjscie na kawe jest tez normalne, ale mi chodzi o sytuacje kiedy zupelnie obcy facet podchodzi na ulicy i poponuje kawe- to przewaznie jest podryw bo jak ktos obcy zaczepia to albo jest to np. agent ubezpieczeniowy, albo akwizytor, czy zlodziej w najgorszym przypadku ;) albo kobieta sie mu spodobala

Gość gość
Ja mam taka koleżankę nawet kiedys na fb jej klient ( ona pracuje w spedycji) zapytal co slychac czy cos takiego, a ona na to mu odpisała cos w stylu zeby jej nie podrywal bo ona dobrze wie, ze ma zone. Na co on odpisal, ze wcale nie zamierzal i nie chcial jej urazic :P I generalnie kto do niej zagada towarzysko to ona mysli, ze ją podrywa, komentuje, ze to pewnie lajdak bo pewnie ma zone czy dziewczyne itd.

Gość gość
zaproszenie na kawę to jest zaczepka, po za tym często ludzie lubią być mili i sobie poflirtować, a to się z niczym nie wiąże

Gość gość 11 02
Mówiłaś tej koleżance, że w ten sposób robi z siebie idiotkę?