Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powiedzialabys nowemu partnerowi ze chodzilas na psychoterapie 2 lata?

Polecane posty

Gość gość

a takze to ze mialas operacje plastyczna nosa?

Gość gość
A po co, zwiazek rozpoczyna sie tu i teraz. Takie zwierzenia nic nie daja poza odslanianiem slabosci, ktore kiedys moga byc wykorzystane.

Gość gość
no tak tylko ze jak on to sam odkryje albo ktoś "życzliwy" mu doniesie to babke pogoni, raz za to że jest psycholką a dwa za to że zataiła prawde

Gość gość
ja też miałem psychoterapie choć nie tak długo, ale uważam że warto o tym powiedzieć, może nie na pierwszej randce ale ogólnie warto powiedzieć bo reakcja tej osoby będzie pokazywała czy jest faktycznie porządna fajna, czy można temu komuś zaufać itp bo jakby dziewczyna miała mnie przez coś takiego olać to jest gófno warta i niech spada na szczaw

Gość gość
nie mow bo cie wezmie za wariatke nieobliczalną i niezrowanwazoną psyhicznie.ja bym nie mowila...

Gość gość
no i dobrze, jeśli jest debilem to weźmie ją za wariatke i przynajmniej będzie wiedziała z jakim doopkiem miała doczynienia, lepiej się od razu przekonać jakim jest człowiekiem, jak znajdziesz normalnego mądrego faceta to będzie wszystko ok, zrozumie itp a ty wolisz się łudzić że twój jest ok, ale boisz się sprawdzić jakby zareagował bo wiesz że wyjdzie z niego kretyn debil śmieć a nie normalny fajny porządny mężczyzna

Gość gość
A czy opowiadalabys o np. kamicy nerkowej? Taka wiedza nie jest nikomu potrzebna.