Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narkoza, czy strach ma wielkie oczy ?

Polecane posty

Gość gość
Panicznie boje sie narkozy. Czeka mnie w grudniu operacja, ale mam w głowie jakies dziwne myśli odnośnie narkozy, ze sie nie obudzę, ze sie uduszę, ze zle mnie zaintubuja. Nigdy nie miałam operacji. Ten temat spędza mi sen z powiek. Prosze o wypowiedz osób ktore maja takie rzeczy za sobą. Pozdrawiam !

Gość gość
Miałem narkoze i nie umarlem. Powikłania jakie mialem byly wynikiem zle przeprowadzonej operacji. Ale narkoza w porządku

Gość gość
Miałam narkoze i uważam że nie ma się czego bać

Gość dawny ladaco
mialem narkoze przy usuwaniu wszystkich zebow z gornej szczeki i wstawianiu nowych porcelanowych narkoza wpozo.

Gość gość
Mialam narkoze. Fentanyl + propofol. Odlot niesamowity. Gdy sie wybudzilam to tylko szczypalo gardlo po intubacji. Nie ma sie czego bac. Smacznie sobie spisz. Ja sie wybudzilam taka wypoczeta i szczesliwa, caly czas gadalam a sny mialam kolorowe mimo ze mialo mi sie nic nie snic przez ten fentanyl. Tez sie balam bo operacja 2,5h i to pierwsza w zyciu a moj strach odnosil sir do swiadomej narkozy albo wlasnie uduszenia czy zatrzymania krazenia :( mialam ostatnio doledzwiowke i narkoza duzo lepsza :D