Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do singli

Polecane posty

Gość gość

Czy wasza rodzina też się od was odwróciła tylko dlatego, że przez długi okres czasu nie możecie nikogo znaleźć? Dochodzę prawie do 30, ciężko jest kogoś znaleźć, każdy już prawie facet jest zajęty/żonaty. Matka by chciała już wnuki, chciałaby pochwalić się swoim koleżankom, że jej córka ma męża/dzieci itp. Nie mamy praktycznie ze sobą wspólnych tematów. Kiedyś tak nie było. Nawet nie zadzwoni i się nie zapyta co u mnie słychać. Mogłabym spokojnie popełnić samobójstwo. Założę się, że ciało znaleźliby prędzej sąsiedzi, z którymi nawet nie mam kontaktu i byłoby to nagłośnione w tv - ciało znalezione w mieszkaniu, prawdopodobnie leżało 3 tyg./nikt się nie zainteresował denatką.

Gość gość
mam tak ,mieszkam sam i jedynie sądziedzi sie dowiedzą ze zmarlem jak zaczne śmierdzieć:-P a rodzinka? zyją wlasnym zyciem;-)

Gość gość
Nie. Moja rodzina jest dziwna z. Innego powodu. Btw jest pełno samotnych i fajnych facetów przed 30 tka. Ja takiego znalazłam a mam lat... prawie 40 ;)

Gość gość
nie, jak mogłaby sie ode mnie odwrócić rodzina z tego powodu? no jakbym kogoś zabiła to rozumiem, ale z powodu bycia bez partnera?

Gość gość
A moja się odwróciła, bo nikogo nie mam. Bo jakbym kogoś znalazła od razu byłyby telefony typu: co słychać, co robicie itp itd.

Gość gość
ode mnie sie odwrócili a kiedy zrozumieli że to moj wybór to a uż nie chce mieć z nimi kontaktu. Z resztą to nie jedyny powód, zawsze jak potrzebowałam pomocy to się odwracali, i jak już mam stabilną sytuację finansowo mieszkaniową to sobie przypomnieli o mnie :/

Gość maese
Nie, u mnie tak nie jest. Moja mama owdowiała 2 lata temu i teraz już wie, że można być samemu i się od tego nie umiera. Teraz się lepiej dogadujemy.