Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home TM

MY Polacy jesteśmy za Unią Narodów, a nie za IV Rzeszą!

Polecane posty

Gość gość
zresztą nawet nie wiem jak to wyglądało do końca. podejrzewam że jak mieli narzucony termin przewalutowania to ceny tych walut spadły na łeb na szyje a ile w trakcie tego spadania zawarto lewych transakcji to wole nawet nie myslec kooorfa. pewnie nie jeden piertolony ojroentuzjasta zakupił za równowartosc gołebiego gooofna tysiące hektarów ziemi akcji nie wiem koorfa czego jeszcze. ludzie też pewnie

Gość gość
załózmy przykładowa sytuację że pozostaje miesiąc do wycofania franka francuskiego. franek spada jak brygada sosabowskiego bez spadochronów pedalstwo od ojro wysprzedaje państwqowe ziemie jakies koorfa wzgórza winnice tereny pod inwewstycje. tak to koorfa wygladało. nachapali sie że dopiero tera wszystko przepili łajzy piertolone

Gość gość
no chyba że ktos wolał czekać aż mu przewalutują po ostatecznej cenie. tego nawet nie było widać w liczbach bo ojro dodrukowywali w zależnosci do potrzeb. póxniej sie martwili komu zajepać żeby to miało ręce i nogi

Gość gość
i stąd zapewne chwalebne przyłaczanie nowych członków. w końcu nie mogli cały czas kraść jednym a na koniec nas wszystkich skłocą żebyśmy sie pozabijali i jeszcze zarobią na sprzedaży tłuczków na gąsienicach ze skrzydłami napedzanych paliwem rakietowym itd

Gość gość
dlatego jak mi jacyś patrioci czy inni komuniści powiedzą że musze walczyć za swój kraj to im powiem żeby mnie kooorfy cmokły w dooope

Gość gość
myslicie że czemu was tak do siebie zniechęcaja? jak wyjdziemy z uni to powiedzą ze zajepaliśmy im kase. i stad ta bida. tera trza iść z kijem w garści iodzyskac co swoje. i w każdym piertolonym kraiku członkowskim miejscowi patrioci chwycą za kije i pójdą bic złodziei. a ci co sie odłoczyli też będą karmieni propagandą o tym że ich wycyckali. pierzta sie kooorfa sami. ja jestem człowiekiem rozumnym i zanim kogos zdziele przez łeb to najpierw pięć razy pomysle

Gość gość
co oczywiście stanowi pewną niedogodność bo mnie banda niedorozwojów bedzie w miedzyczasie zmuszała do "jedynie słusznych decyzji" pod goźbą kary smierci za zdrade

Gość gość
Bartek, chyba znasz wykłady Krzysztofa Karonia, on mówi to samo co Ty tylko całkiem innym językiem, ale sedno sprawy jest to samo

Gość gość
juz kooorfa widze gówniary po 16 lat z orałami w koronie na koszulkach. z duża dozą prawdopodobieństwa pod taką 16 podczepi sie z 10 napaleńców zeby ja szturchnąc a uda sie to temu który zetnie najwiecej głów wrogó ludu. trza sie okopac kooorfa nakupic jakiejs broni porobic kryjówki itd.

Gość gość
nie znam żadnego kondona ale jeżeli mówi to samo to z pewnością zmierza do innej puenty

Gość gość
ewentualnie podkupic jakąs horde szesnastek żeby neautralizowały młodocianych aktywistów

Gość gość
zresztą jak pisałem ja sie z nikim nie bratam. ja też teoretycznie mógłbym se tak piertolić a w rzeczywistości pracować dla tych cwelowatych złodziejaszków. jeżeli o mnie chodzi to będę strtzelał do wszystkiego co podejdzie w zasieg strzału bez wzgledu na to w jakich bedną mundurach

Gość gość
najlepiej jakby akurat przechodzili jakoś koło siebie. bym im przypomniał że sa na wojnie ze złem:D

Gość gość
pamiętam taki film the predators. grał tam Laurence Fishburne który teoretycznie okazał sie byc bohaterem negatywnym. zważywszy jednak na niejednoznaczny koniec obawiam się został zabity jako jedno ze stworzeń które najdłużej broniło sie przed upolowaniem z dobrym skutkiem.

Gość gość
i co z tego że był koorfa stały jepany debilu? a kurs innych walut do euro też był stały?

Gość gość
jak sie wszyscy pozbywaja jakiejs waluty to nie ma siły żeby jej kurs nie spadł bez względu na to czy ustanowią sztucznie jakis stały gwarantowany kurs przewalutowania na inną walutę. a wiekszość ludzi nie myślała w tych kategoriach. interesowało ich tylko czy chleb będzie w podobnej cenie. jeździsz kupować chleb za granice?

Gość gość
zresztą koorfa jak ktos se kupił 1000 Ha czarnoziemów za grosze i miał z pare piekarni to mógł se wielkodusznie obnizyc chwilowo cene chleba zeby mu nie robili problemów

Gość gość
spiertalaj jamochłonie. pisałem w czym rzecz. w lewych transakcjach najczęściej cichych. podstawieni ludzie wykupują w "cenie" państwowe mienie za walute której wartosc w stosunku do wycofywanej wzrosła wielokrotnie jako. to że państwo zagwarantowało wymiane tych paru franków dla maruderów po cenie 1 do 1 to nie znaczy że taka była wartosc franka w ttrakcie wycofywania. bo na giełdach walutuowych nikt nikomu takich warunków wymiany nie gwarantował

Gość gość
zresztą goofno mnie to obchodzi szczerze mówiąc. jak zaczne obracać wiekszą gotówką to sie zaczne głebiej nad tym zastanawiać.

Gość gość
"w jakich innych walutach" xxx w maoryskich muszelkach. maorysi przypływali na tratwach dopływali sekwaną czy tam inna loarą do paryża i wykupywali winnice w południowej francji za 3000 mieszkań dla mięczaków

Gość gość
sprwadź se w necie.

Gość gość
ale z całą pewnośćią nikt nie chciał takiej wycofywanej waluty przyjmować jako zapłaty bo miała termin wypadnięcia z obiegu.

Gość gość
słyszałes kiedys żeby waluta której nikt nie chce przyjmowac szła w góre?

Gość gość
ty jesteś kooorfa stale taki sam piertolnięty jak zawsze byłeś i to sien ie zmieni co oznacza ze masz zerową wartosć ale to mnie akurat u komucha nie dziwi

Gość gość
jak myślisz ile franków ktoś by od ciebie zażądał dzień przed jego wycofaniem za malucha z 1981 roku?

Gość gość
a akurat nie chce sprzedawać w innej walucie bo wie że tobie zależy a on sobioe to przewalutuje. a kto komu sprzedawał? czy jak kupujesz cos drozej niz do tej pory chociaż ma taka samą wartosc to oznacza że kurs waluty jest stały?