Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

No Fajny mecz był

Polecane posty

Odwołamy z powodu deszczu, w sumie dobrze że odrazu odwołali a nie przekładali decyzje co 15 minut przez 4h

Gość gość
Przeczuwałeś to nawet wczoraj, a u mnie ani kropla dziś nie spadła.

To miałaś szcześcia, a u mnie od rana leje z krótkimi przerwami. Rano było wiadomo że nic z tego nie będzie bo bagno było

Gość gość
No ale takie te moje szczęście, że dziś mi się nigdzie nie chciało wychodzić. Więc pogoda w sumie dla mnie nie miała znaczenia. Lenia dziś dostałam :-O

Ja bardzo czesto dostaje lenia, jedyny "plus" przelozenia że było dzisiaj zimno i mi się nie chciało tam 2h siedzieć, może na drugi raz będzie lepsza pogoda

Gość gość
Ej a czemu u Ciebie akurat Sebastian Vettel?

Bo go lubię, trochę do mnie pasuje, nawet w czasie największego hejtu na niego w 2014 gdzie dostawał wpiertol od nowego młodszego team mate go broniłem na forach. Chcę aby w tym roku wygrał zasłużony 5 tytuł ;p

Gość gość
Dash Rysiu dziś Bo go lubię, trochę do mnie pasuje, nawet w czasie największego hejtu na niego w 2014 gdzie dostawał wpiertol od nowego młodszego team mate go broniłem na forach. x A o co poszło? I czemu do Ciebie pasuje? :)

W 2014 po zmianie przepisów zakończyła się dominacja RBR trwająca od 2010 ( no w sumie 2009 ale tam tytul stracil przez awarię i kolizje) I Seb zdawało się że totalnie nie ogarnia nowych samochodów i reguralnie odjeżdzał go młodszy kolega z zespoły Daniel Ricciardo, zaczeło się gadanie że tytuły zdobył tylko dzięki najlepszemu aucie w stawce, że w słabszym samochodzie sobie nie radzi itp. Tak naprawdę chodziło o to że RBR10 nie pasowało totalnie do jego stylu jazdy, do tego ciągle się psuło, to samo miał Kimi który sezon wcześniej w Lotusie wygrywał wyscigi, a po przejsciu do Ferrari nagle przestał zdobywać punkty(ale to inny temat). Od 2015 Seb do przejsciu do Ferrari odżył i w sumie wyszło na moje :D A pasuje do mnie podejsciem do życia w sumie też ma zlą sławę bo w czasach dominacji sam siebie uważał za lepszego itp, spokorniał po dostaniu słabszego auta, stając się innym. Przy okazji wyciągając Ferrari z dołka 2014 był najgorszy dla nich od 20 lat

Gość dawny ladaco
witam wszystkich

Gość gość
Dzięki za streszczenie. ....A pasuje do mnie podejsciem do życia w sumie też ma zlą sławę bo w czasach dominacji sam siebie uważał za lepszego itp, spokorniał po dostaniu słabszego auta, stając się innym. Przy okazji wyciągając Ferrari z dołka 2014 był najgorszy dla nich od 20 lat... No widzisz, można? można! :D to i Ty jeszcze wszystkim pokażesz na co Cię stać :)

Gość gość
dawny ladaco dziś witam wszystkich x Witaj "dawny ladaco".

Gość dawny ladaco
dzis lecze kaca po wczorajszych wybrykach a raczej juz mi przeszlo:classic_cool:

Gość gość
dawny ladaco dziś A czemu ja o niczym nie wiem, żeś Ty wczoraj brykał?

Gość dawny ladaco
20:16 wczoraj mialem wolna chate bo moja zona byla na imprezie zakladowej to sb chlaplem male co nieco

Gość gość
dawny ladaco dziś To i oboje imprezowaliście tylko oddzielnie. A na kaca dobry sok pomidorowy.

Gość gość
Dash Rysiu dziś aaaa i jeszcze jedno też czasem tracę nerwy i kontrole nad tym co robię jak się wkurze https://www.youtube.com/watch?v=FqFyxzFgsXY :D cenzura ale dobrze wyszło. Ej Rychu Twoje wady już kazdy zna, a może tak raz dla odmiany wypisz 3 swoje zalety.

Gość dawny ladaco
rysiu flaszke tylko wypilem a imprezowalismy oddzielnie.

Gość dawny ladaco
mysl rysiu mysl zalety zwiazku sa nieocenione:classic_cool:

Gość gość
U mnie już się zmieniło, leje jak z cebra. No to będzie jutro bajorko i skrótami to nie przejdę.

Gość gość
Dash Rysiu dziś Przerwa wszyscy? ;p x Przerwa jest dla mięczaków, ja zostaje :classic_cool:

Gość gość
Dash Rysiu dziś a masz jakies fajne skróty? x Tak, opanowałam całe trasy, gdzie mało kto wie jak sie przemieszczać, ale to musi być sucho albo mróz, bo przy deszczu to można buty stracić ;)