Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu nieudana randka. Dlaczego mężczyźni tak bardzo nie lubią szczerości?

Polecane posty

Gość gość

Wszystko OK, fajnie się rozmawiało, atmosfera ok. Dopiero jak powiedziałam, że mam 2 letniego synka, nagle nastała cisza. Potem próbował jeszcze rozmawiać, ale już bez poloty. Podejrzewam, że nie zadzwoni już więcej. Mężczyźni, o co wam chodzi?

Gość gość
też bym Cię nie chciał

Gość gość
a, kto normalny by chciał cudzego bachora niańczyć ?

Gość gość
Przykro mi ale ciężko będzie ci znaleźć faceta. Ale zrozum to. To trudne dla faceta

Gość gość
teraz już wiesz o co chodzi

Gość gość
Ale dlaczego mężczyźni tak boją się odpowiedzialności? Nie chcę nikogo zmuszać do związku, ale dziecko nie może być ograniczeniem.

Gość gość
Chłopy to chu/je.

Gość gość
A dlaczego facet ma być odpowiedzialny za cudze dziecko ? Jesteś nie normalna ?

Gość gość
Autorko daj sobie spokój, po co Ci jakiś jelop bez jaj?

Gość gość
Nie za dziecko, tylko za związek. To różnica, która dzieli chłopców i mężczyzn. Niestety zostałam porzucona, nie mam kontaktu z ojcem dziecka. Po prostu okazał się nieodpowiedzialny.

Gość gość
Żaden normalny facet nie będzie chował czyjegoś bahora. Trzeba było uprawiać seks z głową

Gość gość
21.22- licz się ze słowami!!! Bahora poszukaj sobie w rodzinie, a od dziecka tej dziewczyny się odwal!

Gość gość
Może jakiś Murzyn cie zechce :D

Gość gość
Jak widzisz- po wypowiedziach- faceci to debile, zdarzają się wyjątki, ale to rzadkosc, więc nie marnuj czasu na nich, zajmij się synkiem, zainwestuj w siebie, a jakiś normalny kiedys stanie na twojej drodze

Gość gość
No raczej sobie podziękuj, że wcześniej mu o dziecku nie powiedziałaś tylko na randce (?)

Gość gość
gość dziś Może jakiś Murzyn cie zechce smiech.gif albo arabski emigrant

Gość gość
a, jak jest babsko z dwóją bachorów to juz w ogóle nie ma szans na normalny związek tylko na jakiegoś gościa po przejściach z rozbitego małżeństwa, taka prawda

Gość gość
A może twój synek został poczety Z murzynem? :D

Gość gośćiek
Nie wiem w jaki sposób poznałaś tego faceta i ile czasu wcześniej rozmawialiście, ale myśle, ze im wcześniej sie powie, tym lepiej. Jesli poznajesz przez internet, to mów od razu. Moja przyjaciółka, będąc juz mężatka i matka, dla eksperymentu założyła profil jako samotna. Dodam, ze bardzo ładna dziewczyna, wiec nie narzekała na powodzenie. Kiedy pisała, ze ma syna, 95% dziękowało. Także, po co tracić czas na randki, lepiej od razu mów co i jak.

Gość gość
Tak to prawda. Ojcem mojego synka jest Kamerunczyk który studiował w Polsce. Mój synek jest uroczy i jest dla mnie całym światem. Chcę dla niego jak najlepiej i chciałabym żeby dorastał w pełnej rodzinie

Gość gość
ja dzieciatego też nie chce ,i mam prawo nie chcieć i chce od razu takiej informacji by nie mieszać komuś

Gość gość
Tym gorzej dla Ciebie. Nie dość że samotna matka to jeszcze kolorowe dziecko. Patologia

Gość gość
Masz teraz nauczkę jak się kończą mieszane zwiazki

Gość szry
Baby to jednak sieczke zamiast mozgu maja. Z pewnoscia mozna znalezc tematy(jeden sprzed paru dni nawet calkiem niezle pamietam), jak to zescie przyklaskiwaly jedna z druga wypowiedziom, zeby przy spotkaniach z samotnym ojcem "izolowac" jego dziecko, ogolna nienawisc i do tego samotnego(a przeciez przedewszystkim - odpowiedzialnego) ojca i do tego dziecka. A tu prosze, jaka zmiana frontu. samotna maka, to juz wymyslac od beznadziejnych facetow, nieodpowiedzialnych, niedojrzalych, debili itd etc. - opisujecie same siebie. Banda falszywych hipokrytek, bez nie tyle kregoslupa, ile kompletnie bez moralnosci. Dajecie teraz swiadectwo jakie naprawde jestescie, wbrew temu co na pokaz wszystkim wmawiacie. A ja do samotnej matki mam jedno zdanie: bylo macica nie myslec. terazniejszosc to po prostu konsekwencje przeszlosci, szkoda tylko, ze na pewno znajdzie sie jakis FRAJER, ktory da sie na to wszystko nabrac, zalozy "pelna rodzine"(hehehe, jak to wyrazenie robi sie teraz pelne ironi). Juz mi go zal.

Gość gość
Skąd mogłam wiedzieć , że miał żonę i dzieci w swoim kraju? Faceci to świnie i nieodpowiedzialni gnoje!

Gość gość
nie zwalaj odpowiedzialnosci za wlasna indolencje i brak myslenia, a raczej myslenie macica nie rozumem; na innych. Twoje zycie - Twoja odpowiedzialnosc, niedoksztalcona kretynko

Gość gość
On był taki miły na początku. Mówił ze się ze mną ozeni ze będziemy jeździć na wakacje do jego ojczyzny a jak się dowiedzial o ciąży to zniknął

Gość gość
Ty sie chwalisz swoim kretynizmem, czy sie na niego zalisz? Bo ciezko teraz jednoznacznie stwierdzic

Gość gość
Zazdrościcie mi że obcowałam płciowo z dużym, czarnym k*****m? A wy żałosne cebulaczki musicie sie zadowalac marnymi bialymi mikrusami hahaha.

Gość gość
wcale się nie dziwię,że facet cię nie chciał,też jakbym była wolna to nie chciałabym faceta z dzieckiem...bo co komu obcy bachor