Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakaś kelnerka?

Polecane posty

Gość gość

Szukam rad :)

Gość gość kelnereczka kaczuszka
No jestem służę radą :)

Gość gość
Czy praca jest ciężka fizycznie? Jak zarobki?I ile można wyciągnąć z napiwków? A i gdzie pracujesz? Kawiarnia, restauracja? Duże, małe miasto?

Gość gość
Jesteś?

Gość gość
Napiwkow to wyciagniesz tyle ze hoho Ludzie sa skapi

Gość gość
Musisz umieć gadać z ludźmi, żartować a czasem dać się poklepać po cyckach i po doopie. Zarobki ok. 5.000 a drugie tyle z napiwków więc nie jest źle. Praca wcale nie jest ciężka.

Gość gość
"poklepać po cyckach i po doopie" X Gdzie pracujesz ? W jakiejs mordowni czy klubie go go , ze klepia po cyckach ? Restauracja 5* to chyba nie jest .

Gość gość
dużo zależy od kucharza jak słabo gotuje to możesz z jedzeniem na głowie wrócić do kuchni a nie z napiwkiem

Gość gość
Ja bylam 2 lata , pracowalismy po 230 godzin mies. W gastronomi zawsze jest wiecej godzin stawka 9 zl na h + okolo 1000 z napiwkow Ale nie warto , ogromny stres , niewyspanie , brak wolnych weekendow , swieta , walentynki w pracy Ja pracowalam w duzej pietrowej restauracji , opuchniete nogi , odpowiedzialnosc finansowa ... Idz do normalnej pracy , kasa to nie wszystko...

Gość gość
Jestem studentką o chce dorobić sobie :) 2,3 dni w tygodniu max :) Teraz minimalna stawka godzinowa to 13zł brutto. 1000 zł z napiwków? Wow dużo! Napiwki dzielone na całą ekipę czy każdy dla siebie zbiera?

Gość gość
Kazdy mial dla siebie

Gość gość
Ale to jakaś ekskluzywna restauracja była? Myslałam raczej o jakimś klubie.

Gość gość
gość wczoraj Myslałam raczej o jakimś klubie. Chcesz w klubie?! Użerać się z pijakami, przyjmą cie na kelnerkę a każą śmieci wyrzucać, rzygowiny sprzątać, mogą cię jeszcze wciągnąć w proceder podawania narkotyków klientom. Będziesz patrzyła na prostytutki złodziei i narkomanów odraaaaaaadzaaaaam

Gość gość
chyba że to lubisz to wal jak w dym

Gość gość
Dokladnie , pijaki , prostytutki oraz snoby beda c***alcem machac. Mnie kiedys gosc złapał za reke wcisnal pusta butelke po wodce i pokazal palcem ze mam wymienic. Albo jakis grubas zlapal mnie za wlosy gdy sprzatalam talerze. Traktuja cie jak smiecia i tyle