Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedawno spotkalam sie z dawna kolezanka z klasy..

Polecane posty

Gość gość

mieszkam w Niemczech i spotkalysmy sie po dlugim czasie.A ona do mnie raptem :"Tak,bo ty zawsze bylas taka laleczka,nasza nauczycielka zawsze trzymala ciebie na kolanach.A w Niemczech uchodzisz za ladna ? Tutaj bys nie uchodzila juz za ladna." Myslicie,ze to pod wplywem zazdrosci ? Ze chciala mi specjalnie zrobic przykrosc ? Bo w sumie zawsze sie bardzo przyjaznilysmy,a tu taki tekst :(

Gość gość
Niedojrzała jest i ma kompleksy...nadal ci zazdrości. Olej takie 'kokeżaneczki''

Gość gość
Chciała ci wypić szpile, olej.

Gość gość
haha.. kolezanki za granica. znam to . olej i unikaj. to najlepsza rada jaka mozesz dostac.

Gość gość
A co to znaczy uchodzić za ładna w Niemczech ? W każdym kraju sa piękne i brzydkie dziewczyny , widziałam mnóstwo pięknych Polek niemek ukrainek , ale tak samo jest dużo brzydkich niemek Polek i ukrainek , a koleżanka sra z zazdrości olej mende

Gość gość
Olej. Nie widzi człowieka ileś czasu i wyjeżdża z takim tekstem. Rozumiem, że gdybyście byli blisko na co dzień i w kłótni by wyjechała z czymś takim, bo emocje by wzięły górę, ale tak? Totalna niedojrzałość.

Gość gość
Wbila szpileczke, a gdy kobieta kobiecie wbija szpileczke, to zazwyczaj zazdrosci czegos...:)