Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem, prosze pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Otoz mam 28 lat i jestem... zbyt milym facetem. Mowie dzien dobry, usmeicham sie i dowidzenia, to jest powod dla ktorego kobiety mnie splawiaja. JEstem przystojny i dobrze wygladam nawet raz laska sama mnie poderwala, ale jak sie umowilsmy i odsunalem jej krzeselko zeby usiadla to mnie wysmiala i powiedziala ze to staromodne i ogolnie fajny ze mnei gosc ale jestem zbyt uprzejmy i zbyt mily. Czy naprawde kobiety juz nie lubia milych gosci?

Gość gość
lubią, po prostu źle trafiłeś

Gość gość
krzesło się odsuwa a potem przysuwa a nie tylko odsuwa!! drzwi też przed nią otworzyłeś? Gdzie? W pociągu czy tramwaju? To nic dziwnego, że cie zostawiła, pewnie na OIOMie leży

Gość Carycka
Ja tez lubie milych I szarmanckich mezczyzn. Ze staromodnymi manierami. Nie zmieniaj sie! Po prostu zle trafiles, to byly dziewczynki, bo prawdziwa kobieta docenilaby dzentelmena:)

Gość gość
lubia lubia. jakby nie bylo milych, to nie byloby kogo wykorzystywac za friko(ewentualnie za niespelniona nigdy obietnica)

Gość gość
Musisz je jeszcze wszędzie wozić i za wszystko płacić, wtedy jeszcze bardziej cię będą lubiały, to się nazywa feminizm :-D