Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babilou

Odszkodowanie Dużo czy malo?

Polecane posty

Gość Babilou

Witam. Dziecko 6 letnie złamanie obu kości przedramienia lewego w tym promieniowa z przemieszczeniem. Gips 11tyg. Ponowne łamanie ręki po 3 tyg. (Lekarz pierwszej pomocy nie nastawil złamania) operacja w narkozie Drut Kirsznera i na koniec 4 tyg ortezy. W sumie 15 tyg unieruchomienia ręki. PZU proponuje ekspresowa wyplate w kwocie 660zl. Pelna kwota ubezpieczenia 12000zl. To dużo i się zgadzać czy nie zgadzać się i sprawa pójdzie do orzecznika?

Gość gość
Odwołuj się i pisz, że to za mało.

Gość Babilou
Nie muszę się odwoływać jeśli nie przyjmę tej kwoty. Sprawa pójdzie do rozpatrzenia przez lekarza orzecznika który poda swój procent na uszczerbku. I od jego decyzji mogę się odwołać. Ktoś może był w podobnej sytuacji?Nie wiem czy za takie złamanie to dużo czy mało.

Gość gość
Hej! Jeśli masz jakieś wątpliwości co do wysokości odszkodowania zgłoś się do http://refundo.eu/. To dobra kancelaria, mnie pomogli w trudnej sprawie, nie pobierają opłaty na początku, tylko potem z uzyskanego odszkodowania, a i tak nie jest tak, że nic dla ciebie nie zostaje. Są uczciwi