Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shazam1155

Dziewczyna z którą się spotykam coraz bardziej się oddala...

Polecane posty

Gość Shazam1155

Witam na wstępie dodam że nie mam wielkiego doświadczenia z kobietami i z tego tu też jest Mój wpis .. Poznałem pewną dziewczynę na pewnej apce randkowej ,pisałem z Nią około 1.5 miesiąca ,następnie Przeszliśmy na FB gdzie po tygodniu się spotkaliśmy , po tym pierwszym spotkaniu byliśmy nie rozłączni ciągłe pisanie , cały czas Chciała się spotykać , przytulanie , całowanie no istna bajka , było tak przez 1.5 miesiąca spotykaliśmy się w Sobotę i Niedziele ze względu na większą odległość kilometrów a czas upływał bardzo szybko aż żal było się rozstawać . Aż do zeszłego tygodnia spotkaliśmy się w środę gdzie Była taka zagubiona, Mówiła o tym że jak bardziej Ją Poznam to się jej przestraszę i że zanim się zaczeliśmy spotykać to 4 miesiące wcześniej zerwała z byłym, powiedziałem że no co było to nic na to nie poradzimy... ale Mówiła że zależy Jej na Mnie.. chcę cały czas iść dalej , ale po tym spotkaniu nasze relacje z Jej strony stały się bardziej oziębłe , mało Odpisywała , nie Chciała rozmawiać przez telefon gdzie wcześniej rozmawialiśmy przez ponad 2 godziny albo te rozmowy były bardzo krótkie tłumaczyła się brakiem sił i chorobą . A w ten weekend w Sobotę podobno "musiała" jechać na taki przymusowy wyjazd na imprezę no mówię ok ale na tej imprezie też był Jej Ex .. niby się dobrze tam bawili w paczce znajomych ale za dużo szczegółów nie wiem .. Spotkaliśmy się w Niedziele ale Była taka nieobecna a jak gadała to prawie cały czas o Ex ignorowałem to , zmieniałem temat ale powtarzało się to notorycznie lub o tym że Ma mętlik w głowie ale nie Chciała powiedzieć o co chodzi ... Dziś chwile pisaliśmy ale model rozmowy zawsze ten sam , taki nijaki gdy zapytałem co robi dziś wieczorem to Napisała "Jak narazie jestem w ciaglej realizacji moich planów na dzis ale juz niedługo bedze poza zasiegiem" , nie Chciała zdradzić co takiego będzie robić , i pod wpływem emocji napisałem coś takiego " mam cały czas wrażenie że traktujesz Mnie cały czas inaczej jak wcześniej to przez ten mętlik w głowie co Mi o nim wczoraj Mówiłaś? Czy to przez tą chorobę i brak siły.." a tylko Odczytała i Olała tą wiadomość .. Jeśli ktoś dotarł do tego momentu to podziwiam i Chciał bym dostać jakieś porady czy coś dalej kręcić , robić coś z tą relacją czy odpuścić bo bylem tylko chwilowym pocieszaczem ?

Gość gość
Olej ją.