Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dżentelmeni i Wieśniacy to jest już taka ustawka że szok

Polecane posty

Gość gość

widać jak to wszystko jest reżyserowane, czasem wstawią jakiegoś faceta do nie swojej chaty żeby kogoś udawał.Robia wieśniakom syf i bałagan żeby było przerażające, czy ci reżyserzy nie wiedzą że to wszystko widać ? Paranoja i bzdura,zwykli amatorscy aktorzy za 200 zeta

Gość gośćscot
Ktoś źle rozumuje pojęcia. Czy dżentelmen to pedałek w rurkach co ma dużo kasy po rodzicach, czy dziadkach? Nie. Dżentelmen to facet który potrafi się zachować w każdej sytuacji. np.puszcza kobiety przodem,ustąpi miejsca w autobusie,itp. Nie ważne jak jest ubrany i ile ma w portfelu.i tu mam z czystej ciekawości pytanie do kobiet, czy którakolwiek z was chciała by takiego jełopa który nie wie nawet jak trzymać łopate czy siekiere w ręku? Nie mówiąc już tym żeby coś zrobić czy naprawić w domu? Tylko za piękną buźkę? Zaznaczam że nie jestem małolatem,mam żonę,dzieci i jestem po 40-tce.Oglądając ten program śmiem twierdzić że to kaleczniaki, nie faceci. Pozdrawiam.

Gość gość
9:52: a te damy? Co to za damy? Bliżej im do dziwki.

Gość gość
Chodzi mi o Damy wiesniaczki.

Gość gośćscot
Oczywiście,damulki też, nie spędził bym z żadną ani dnia.

Gość Komensal
Musi być rezyserowane. Jakby ten dzentelmen wszystko umiał na wsi zrobić i się zgadzał na każde zadanie to by nie było żadnego konfliktu i akcja by siadła. A jak sie drze jak głupi na widok byka albo zatyka nos że mu śmierdzi to przynajmniej lecą komentarze i coś się dzieje.

Gość gość
Ja też uważam , że Ci "dżentelmeni " gorsi od wieśniaków są :-P Reżyserka odcinków na 100% , mogę nawet podać przykład ... Jeden z odcinków Dam i wieśniaczek był kręcony niedaleko mnie .... Dama jechała na rowerze do pracy wieśniaczki , lektor skomentował , że owa dama musi jechać 15 km do tej pracy a tak naprawdę to jechała ok. 1,5 km ;-) Zawsze wiedziałam , że telewizja kłamie ...

Gość matyskiel
Jakby dama jechała 15 kilometrów na rowerze po wiejskiej drodze to by sobie poodparzała ważne narządy. Zreszta nie tylko dama , w ogóle kobiety które mają motylka powinny unikać roweru.

Gość gość
Ale to nie była wiejska droga tylko asfalt , a miejscowość też nie wiocha zabita dechami bo ok. 10000 mieszkańców i żadne polne drogi tylko asfalt i chodniki :-P

Gość gość
Niektóre są takie że nawet droga nie dochodzi tam gdzie Rysiek mieszka to nie jest reżyserowane.

Gość gość
Tam , gdzie szczena mieszka to droga była ",prawdziwa ale już robale w jego chacie to napewno reżyserka , dla oddania "grozy " :-P

Gość gość
Z tego Ryśka może jeszcze by coś było jakby go odcięli od wódki tylko jak to zrobić jak pracuje na budowie.

Gość gość
Gdyby Rychu chciał to dzięki "reklamie " w tv , ustawił by się , ale jemu tak wygodnie ... Wódka , Asia i od czasu do czasu więzienie - to mu wystarczy , jest leniem i tyle ;-) Żal mi tylko pani Tereski :-(

Gość gość
A za co on siedział?

Gość gość
Z tego co mówił , to za jeżdżenie po pijaku , bez prawa jazdy ....

Gość gość
jeszcze ta wersja ukraińska to damy tam rzeczywiście mają klasę w większości, ale polska wersja to te prostaczki nie mają nic wspólnego z damą, mają jedynie kasę wątpliwego pochodzenia :O

Gość gość
Na Ukrainie na wsi prawie zawsze jest czysto, czysta pościel, łazienka. A w Polsce syf, kiła i mogiła.

Gość gość
I ludzie są dla siebie mili. W Polsce zadzieraja nosa: co to ja nie jestem.

Gość gość
Rychu jeszcze siedział za alimenty

Gość gość
Jakby za alimenty to by miał kropkę za uchem i wcale by tam chętnie nie wracał. A jemu tam najwyrazniej było dobrze. No chyba że siedział takimi co za wypadek.

Gość boemund
Musi być reżyserowane bo jak inaczej? Ten niby dżentelmen by się pierwszego dnia porzygał i nie dał rady dalej grać to co wtedy - program zepsuty i straty finansowe. Albo wieśniak - też musi być wybrany taki żeby umiał coś wydukać bez kartki przed kamerą. Chociaż z czytaniem niektóryrzy mieli problem na przykład Rysiek.

Gość Gość

Gdzie to oglądać????

Gość Hskala

Nie mogę oglądać na player mieszkam za granica i nie działa...