Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowąsanin

mieszkam w czarnowąsach odpowiem na wasze pytania zapraszam

Polecane posty

Gość czarnowąsanin

Czarnowąsy Miejscowość, Polska Czarnowąsy – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Powierzchnia: 9,64 km² Pogoda: 14 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 89% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: poniedziałek, 20:34

Gość czarnowąsanin
Czarnowąsy – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Powierzchnia: 9,64 km² Pogoda: 14 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 89% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: poniedziałek, 20:34

Gość gość
Gdzie to kuzwa jest pierwsze slysze.. Ale jak niedaleko Opola to spoko

Gość Czarnowąsanin
20:36 nie niedaleko Opola tylko w Opolu w Opolu od 1 stycznia 2017 roku czarnowąsy są nie koło Opola tylko w opolu umiesz czytać ze zrozumieniem ???

Gość czarnowąsanin
Czarnowąsy Miejscowość, Polska Czarnowąsy – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Powierzchnia: 9,64 km² Pogoda: 14 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 89% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: poniedziałek, 20:34

Gość gość
Powiedz mi lepiej kiedy wreszcie otworza ta j****a droge na Namyslow ?

Gość czarnowąsanin
pod koniec października mają otworzyć W październiku możemy pojechać obwodnicą Czarnowąsów Radio Opole-11 wrz 2017 Obwodnica Czarnowąsów jest na ukończeniu. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, w październiku kierowcy będą mogli z niej korzystać.

Gość dawny ladaco
powiedz mi kochanienki czy jak to jest wies to czy latem motzno u was smierdzi krowimi plackami

Gość czarnowąsanin
dawny ladaco umiesz czytać ze zrozumieniem że czarnowąsy od 1 stycznia 2017 roku nie są już wsią ??? tylko częścią Opola bo przyłączyli do Opola i czarnowąsy nie wyglądają jak wieś jest tam gęsta zabudowa nikt nie trzyma zwierząt hodowlanych jest kilka supermarketów boisko szkoła przedszkole bank biblioteka itd

Gość czarnowąsy są już w Opolu

Gość dawny ladaco
tak sb tlumacz dla mnie tojestes burak i wsiok :classic_cool:

Gość czarnowąsanin
zobacz cały filmik i daj suba i komentarz pod nim :)

Gość dawny ladaco
a p*********z nudny ten filmik jak flaki z olejem i gdzie te supermarkety nie mowiac o blokach i wiezowcach...dziura jak c***j

Gość czarnowąsanin
21:01 idioto ja nie jechałem na tym filmiku głupku przez dzielnice czarnowąsy tylko przez dzielnice Brzezie supermarkety biblioteka szkoła przedszkole bank główna droga sygnalizacjale świetlne obwodnica są głupku w czarnowąsach przy głównej drodze idioto ja jechałem przez Brzezie idioto bo objazd od kilku miesięcy jest bo budują obwodnicę czarnowąs idioto

Gość gość
I sie niemilo zrobilo:-(

Gość Namysłów opolskie Miastooo
I co zatkało cie?

Gość dawny ladaco
a co mnie to obchodzi przydupasie ja wiem swoje mieszkasz na zadupiu i kwita i tyle z tego masz.

Gość gość
Ja bym chetnie zobaczyla ale mam slaby internet

Gość czarnowąsanin
Szkoda

Gość gość
Obejrzałam fajny filmik :)