Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przygotować auto do zimy

Polecane posty

Gość gość

zbliża się zima a mam samochód pierwszy rok i nie wiem jak go przygotować do zimy słyszałem że warto pojechać z autem do serwisu i zrobić przegląd co myślicie o serwisie Euromaster dużo pozytywów o nim słyszałem korzystał ktoś?

Gość gość
myślę że to bardzo dobry pomysł. Warto sprawdzić samochód przed zimą. Euromaster to bardzo dobry serwis. Robiłem u nich przegląd przed wyjazdem na urlop, posprawdzali mi wszystko i naprawili usterki dzięki czemu bez problemów przejechałem trasę do Hiszpanii i z powrotem

Gość gość
sreurosraster zjeeby reklamiarskie wypiertalać spamiarze jepani🖐️

Gość Mariks33
Wydaję mi się że w zimę najważniejszy jest akumulator. Mój niestety wyzionął ducha. Słyszałem że akumulator Kozak Goldbar jest dobry i wart swojej ceny. Ktoś z was może go używa ?

Gość KarolinaSt
Wiele rzeczy jest ważnych. Trzeba dbać o swoje auto, aby nie traciło na wartości. Poza tym ważne jest to, że niewielki wydatek przed zimą pozwoli na uniknięcie naprawdę kosztownych napraw. Od lakieru warto zacząć. Porady macie między innymi tutaj https://nocar.pl/blog/jak-zabezpieczyc-lakier-samochodu-przed-zima/ . Woskowanie to podstawa!

Gość XenaPL

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z materiałami od polskiego producenta akumulatorów firmy Jenox. Wiele przydatnych porad o tym jak przygotować aku do zimy https://www.youtube.com/watch?v=i5NVtjE1fTs&t