Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu a czy zrobisz mie kiedyś masaż Nur

Polecane posty

Gość gość

czyli swoim ciałem.

Gość gość
Czemu nie, nawet by mnie to kręciło ;) Mnie nie kręcą tylko fantazje, które są obrzydliwe, jak np scat, anal, sikanie na partnera, ale zmysłowe pieszczoty i masaże ciała to zrobię ukochanemu i przyjmę bardzo chętnie ;)

Gość gość
bo są takie salonu masażu,ja oczywiście nie byłem tam nigdy,ale te płatne masażystki zapalają świecie wokół klienta a potem się rzucają się na niego nago jak tygrysice

Gość gość
Tobie w nic nie można wierzyć, jeszcze trochę a sobie Ciebie naprawdę odpuszczę, bo jesteś zwykly dzifkarz, i nie szanowałbyś żadnej swojej kobiety

Gość gość
ja tylko czytałem o takich rozrywkach

Gość gość
czytałeś....dobre sobie... ojjjj długo i ciężko byś musiał pracować na moje zaufanie, a i tak nie wiem czy zdołałabym zaufać. zaraz mi napiszesz, że Madzia Ci właśnie ufa, więc napiszę tylko, że jeśli tak jest, to musi być straszną naiwniaczką, i bardzo szybko się na Tobie zawiedzie, o ile się jeszcze nie zawiodła...

Gość gość
ja jestem bardzo solidny

Gość gość
to chyba ładnie z twojej strony, że nie wisisz z rachunkami u masażystek

Gość gość
13:53 nie rozśmieszaj mnie... jak zwykle bujdy na resorach. Echhh gdyby nie te jak to nazywasz "toksyczne relacje rodzinne", to już dawno dawno temu bym na Tobie ostatecznie krzyżyk postawiła, ale póki co szukam jeszcze w myślach innego równie wygodnego rozwiązania na dalsze życie, które sprawi, że będę mogła o Tobie zapomnieć, bo po co mi życie z kimś toksycznym, niegodnym zaufania. Nawet głupio by było pochwalić Ciebie jako partnera, bo od razu taka kobieta, która Ciebie chwali wychodzi na idiotkę i naiwniaczkę. Także idiotek nie brakuje ;)

Gość gość
Jak spotkamy się w Nurzę, na granicy naszych miast, sorry, województw, głąbie:P