Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektorzy faceci nie potrafia przyjac odrzucenia z honorem..

Polecane posty

Gość gość

tylko jeszcze ublizaja i sie rzucaja ? :D A potem sie dziwia,ze kobiety ich unikaja ?

Gość gość
Dlatego, bo żadna kobieta nie ma takiego świadectwa. W mojej klasie uczyło się 33 dzieciaków i tylko ja miałem nieskazitelne świadectwa. Wygrałem też wszystkie konkursy jakie były w szkole, jakieś recytatorskie, matematyczne, przyrodnicze i sportowe. https://zapodaj.net/838421dab22cf.jpg.html

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka ? Na przegrywa i tak zadna kobieta nie poleci.

Gość gość
Jakoś większość na mnie leci ale sram na nie. Bez kitu. Dla mnie kobieta musi mieć stopień doktora żebym mógł z nią choć słowo zamienić. A do łóżka nie chcę żadnej, śmierdzą i są do niczego.

Gość gość
gość dziś Jaki gimbus :D

Gość gość
śmierdzą i są do niczego. x Hahaha rozbawiles mnie. To z jakimi kobietami sie zadajesz,jak one tak "smierdza":D

Gość gość
Każda z was śmierdzi, zwłaszcza rano wam wali z papy i pipy.

Gość gość
A wszyscy faceci cuchna strasznie tygodniowym potem i ekskrementami.

Gość gość
Mów za siebie obleśny babochłopie z łydkami w kształcie beczek.

Gość gość
gość dziś Mów za siebie obleśny babochłopie z łydkami w kształcie beczek. x Co zabolalo ? :)Tobie pewnie niezle musi j***c spod napleta,inaczej bys sie tak nie burzyl :) Zanim przyczepisz sie do mojego wygladu,to popatrz w lustro i zobaczysz szpetna morde sfrustrowanego przegrywa,na ktorego i tak zadna kobieta nie poleci,ktory musi dowartosciowywac sie na kobiecym forum wstawiajac foty swojego starego swiadectwa ;)

Gość gość
Jestem atrakcyjna kobieta i na takie s****wo jak ty to bym nawet nie splunela,wszystko jedno,jak dobre masz swiadectwo :)

Gość gość
No i widać jak łatwo można złamać taką szmatę. Taka mądra, taka skromna a łyka gó\wno jak młody pelikan.

Gość gość
gość dziś No i widać jak łatwo można złamać taką szmatę. Taka mądra, taka skromna a łyka g****o jak młody pelikan. x A kto ci powiedzial,ze mnie zlamales ? :D Szczerze mowiac to swietnie sie bawie czytajac twoje wypociny.Jestes najlepszym przykladem na to,ze zadufani w sobie ludzie sa przewaznie goowno warci.

Gość gość
Zadna ciebie nie chce i rekompensujesz to sobe pokazywaniem swiadectwa na kobiecym forum,bo myslisz,ze ktos ciebie bedzie podziwiac.A prawda jest taka,ze nikogo to nie obchodzi i mamy z takiego blazna jak ty beke i tyle :)

Gość gość
Mów za siebie bo ja na przykład z niego beki nie mam i uważam że jego świadectwa robią ogromne wrażenie. Od góry do dołu same piątki i wzorowe zachowanie a tego się nie ma z przypadku.

Gość gość
Ja jestem facetem i tez rzygać mi się chce na widok nachalnych facetów, którzy za przeciętna laską będą łazić na kolanach. Ja tak się zachowywałem w gimnazjum i liceum, a potem mi przeszło. Moim zdaniem to jest postawa żenująca. Potem dziwią się faceci, że kobiety mają chore wymagania, nieproporcjonalne do tego co same sa w stanie zaoferować. No fakt, mają, bo jak armie piesków łażą za nimi na kolanach to jak ma być?

Gość gość
gość dziś Mów za siebie bo ja na przykład z niego beki nie mam i uważam że jego świadectwa robią ogromne wrażenie. Od góry do dołu same piątki i wzorowe zachowanie a tego się nie ma z przypadku. x I jeszcze sam sobie slodzi.Jaka zenada :D

Gość gość
14:59 ŁAPKA W GÓRĘ :-)

Gość gość
Szacun za te oceny na świadectwach ale reszta... przykre to:O

Gość gość
Oceny z drugiej podstawówki świadczące o tym, że byłeś posłuszny (bo kto do cholery stara się mieć wzorowe oceny xD). I to ma być powód do dumy?

Gość gość
Juz sam poziom jaki tutaj reprezentuje i jego chamstwo o wszystkim swiadczy.