Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto dostaje duzo lajkow na fb wg was?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie to.Czy Ci ktorzy innym lajkuja kazde zdjecie/czy ci ktorzy sa popularni w swojej gruie rowiesniczej?jest tez tendencja ze ludzie lajkuja zdjecia rzeczy ktorych innym nie zazdroszcza, np brzydko ubrane dziecko, wakacje nad jeziorem. Z kolei jak czuja zazdtosc to nie polubia, mimo ze zdjecie jest piekne. Zauwazylam ze jak sama komus cos zalajkuje to nie zawsze "dostane" potem lajka od tej samej osoby. Lub np innej osobie jak cos lajkowalam to ona mi a jak raz ja jej nie zalajkowalam to potem ona mi tez. Jakie macie spostezenia

Gość gość
Ten kto ladny to ma duzo like i tyle !!

Gość gość
Nie macie ciekawszych zajęć w życiu?

Gość gość
Nie daję lajków i wcale nie chcę, by mi ktokolwiek lajki dawał.

Gość gość
Czemu nie dajesz innym lajkow? Szkoda ci komys cos pochwalic? Przeciez to cie nic nie kosztuje

Gość gość
Ja daje lajki przy postach i wydarzeniach ktore mi sie podobają( przewaznie zwierzata, sztuka, polityka), takze ludziom , ktorych nie znam ( znajomi znajomych, organizacje). Bardziej prywatne posty lajkuje tym ludziom, ktorych lubię, jesli oczywiscie posty mi sie podobają. Najwiecej lajkow maja ludzie, ktorzy daja sensowne posty, tacy, ktorzy maja duzo znajomych (takich prawdziwych, zaprzyzjaźnionych, nie z łapanki) i sa przez nich lubiani.

Gość gość
Jeszcze cos w temacie?

Gość gość
odpowiem wprost - idioci! Fb? na na cholerę to ustrojstwo? My nie mamy i nam tego nie brak

Gość gość
Można teraz kupić dosłownie wszystko jeśli chodzi o serwisy społecznościowe – czy to polubienia,czy komentarze ,czy samych followersów. Dla mnie pewnym źródłem takim zakupów jest Media Bost na stronie https://www.socialmediabost.pl/. Mają autentyczne te like, facebook ich nie odrzuca, wręcz przeciwnie można sobie szybko polepszyć pozycję w wynikach.