Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odzywamy się do siebie 3 ci dzień, co dalej

Polecane posty

Gość gość

nie odzywamy się do siebie 3 ci dzień, co dalej... Kto powinien pierwszy odezwać się ja czy on. Ostatnio to on pierwszy odezwał się.. Czy w związku z tym teraz ja powinnam odezwac się, czy czekac na jego znak?

Gość Gośćnastówę
Nie lepiej się rozstać takie fochy to dziecinada o problemach się rozmawia a nie udaję że ich nie ma po ile macie lat 15 ?

Gość gość1985
no ja chciałam porozmawiać, ale on nie chciał, obraził się. Pisałam o tym na innym topiku. Mamy oboje około 25-30 lat

Gość gość
Tych wątków to ty już założyłaś chyba "ileś" a nie tylko dwa. Mnie to już śmieszą te twoje wynurzenia, bo czego ty od tego faceta oczekujesz? On cię nie kocha, jesteś tylko do seksu i kolejne wątki tutaj zakładane w niczym ci nie pomogą.

Gość gość1985
łatwo wam mówić. :(

Gość Carycka
Niestety, nie zalezy mu na tobie. Nie martw sie jego milczeniem, nie pisz pierwsza. On napisze do ciebie, jak mu sie bedzie nudzic I bedzie mial chec sie zaspokoic. Niestety.

Gość gość1985
jeśli jutro nie odezwie się napisze pierwsza

Gość gość
a rób se co chcesz

Gość gość
juz mu tyle razy w doope wlazilas, ze i tym razem to zrobisz, a on jak cie olewal tak dalej bedzie olewac. Taka desperacja od ciebie bije, ze zaden facet cie nie bedzie szanowal.

Gość gość
Żabka? Czy zaporożec?

Gość gość
I ja wypowiadałam sie w tamtym temacie. Widze, Że wciąż patrzysz przez różowe okulary. Nauczysz sie na własnym błędzie, widac to potrzebne. Napisze ci tylko jeszcze, ze ten facet, moim zdaniem, zawsze taki bedzie. Bedzie mu wygodnie mieszkać bez kobiety, nie planować z nia przyszłości, a jedynie spotykać sie od czasu do czasu, zapewniać przy tym, Że mu zależy, Żeby kobieta od razu nie uciekła. Tak osoby zranione, po nieudanym związku, rozwodzie czesto działają. Sama znam takie przypadki, ze z rożnych obaw, maja takie tylko luźne relacje.

Gość gość
Niestety, nie zalezy ci na nim. Nie martwi sie twoim milczeniem, niech nie pisze pierwszy. Ona napisze do niego, jak jej się bedzie nudzic I bedzie miała chęć sie zaspokoić. Niestety.