Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozowe plamienia w 6 tyg pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 tyg i 2 dni ciazy. Byłam na spacerze z córką jakieś 3 km myslalm ze mi to nie zaszkodzi. Poszłam do łazienki zauważyłam na papierze różowe plamienia teraz na wkładce mam brazowe boje się co mam robić? Jechać na izbę czy czekać do czwartku? W czwartek mam usg. Mam również dupaston biorę 2x1

Gość gość
No proszę pomóżcie mam jechać? Nie wiem co robić czym lepiej na jutro się zapisać na usg?

Gość gość
Jedz, nie czekaj. Sprawdza na USG czy cos sie złego dzieje. I tak więcej nie pomogą, bo juz bierzesz duphaston, ale przynajmniej upewnisz sie czy wszystko OK.

Gość gość
Masz ciążę na podtrzymaniu i robisz sobie spacery na 3 km? Jesteś nieodpowiedzialna i niepoważna. Sama prowokujesz los. Możesz robić sobie codziennie spacery po 20 min. Jak boli cię brzuch i plamisz, to jedź. Powinnaś leżeć teraz.

Gość gość
Wariatka :( Ciąża podtrzymywana, a ta na spacer 3 km :(

Gość gość
Boże co ja zrobiłam najlepszego Dobrze się czułam nic mnie nie bolało teraz dopiero teraz zaczyna mnie wszystko boleć bo się cała trzęse

Gość gość
Jeśli duphaston to masz sie oszczędzać do 13tc i nie spacerować 3 km i nie dźwigać dziecka. U mnie takie plamienie nie było niczym dobrym. Za drugim razem udało sie podtrzymać ale leżałam chodziłam tylko do wc. A maz rodzina nic ci nie pomogą w takiej sytuacji?

Gość gość
Teraz juz za późno na biadolenie, jedz i sprawdź. I zaprzestan takich długich wycieczek, sama widzisz ze nic dobrego z tego nie wyszło. Trzymam kciuki

Gość gość
Wiem źle zrobiłam. W tej chwili nie mam już plamienia miałam tylko jak poszłam do ubikacji . Teraz nie mam jak pojechać sama się boje bo jestem roztrzesiona

Gość gość
Uspokój sie najlepiej , z nerwów moze cie brzuch bolec . Miałam tak dwa razy w ciąży tzn byłam chyba wtedy w 6 mies , ale nie miałam bólów brzucha . Przy badaniu nic nie wyszło , wszystko było w porządku .

Gość gość
Jak minęło, to połóż się, leż i wygrzewaj. Trzymam kciuki. A takie wycieczki daruj sobie.

Gość gość
a mozesz zadzwonić do swojego ginekologa? może by Cię uspokoił,ja miałam na pocz brązowe plamienia prawie codziennie i było ok, ciąża książkowa.

Gość gość
Niestety nie jest ok. Zostałam w szpitalu dostałam krwawienia. Bije serduszko ale za wolno I się okleja...jestem załamana to moja wina boże nie daruje sobie tego jak mogłam być taka głupia no jak nie mam siły juz płakać

Gość gość
trzymaj się ciepło i nie obwiniaj, nie wiedziałaś że tak się stanie, będzie dobrze, życzę zdrowia