Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F0tmama34789

Zuzanna vs Klara vs Lena

Polecane posty

Gość F0tmama34789

Hej! W październiku urodzę córke . Mojemu mężowi podobają się imiona Lena Klara Zuza mi tylko Lenka i Klara. Ostatnio namawia mnie na imie Zuza. Chce was zapytać które wam imiona sie podobają. Poprostu chce poznać wasze opinie do co tych pytañ Dzięki

Gość Szalonamamaszalona
Klara i Lena piękne

Gość gość
Klara albo Lena jeśli już z tych mam wybierać.

Gość gość
jeśli miałbym córkę to Lena

Gość gość
Jak dasz Klara każdy będzie mówił że dałaś tak jak lewadowscy. Lena kojarzy mi się z leniem. Raczej Zuza. Mąką Zuzia. Duża Zuzanna ALBO Zuza nastolatka a Lena to tylko Lena a pod tym ich pełno nie dałabym tak

Gość gość
Zuzanna ładne.

Gość gość
Klara- pretensjonalne i według mnie po prostu brzydkie. Lena - mdłe , nic ile znaczy, nijakie . Zuzanna najlepsze , i dla dziecka, i dla dorosłej oraz po prostu najładniejsze z tych trzech.

Gość gość
To żeście wymyślili, 2 imiona ze szczytu listy najczęściej nadawanych + imię córki Lewandowskich

Gość gość
Dla mnie najładniejsze z tych trzech to Klara.

Gość gość
Nie rozumiem, czemu jest taka moda na imię Zuzanna i Lena. Zuzanna brzmi ładnie, ale bardzo nie podoba mi się zdrobnienie Zuzia, a zauważyłam, że wiele osób traktuje zdrobnienia jako coś ważnego przy nadawaniu imion i uważa, że koniecznie trzeba wszystkie imiona zdrabniac. Gdybym musiała wybierać pomiędzy podanymi imionami, to wybrałabym Klarę.

Gość gość
Zuzanna dla mnie najgorsze imie jakie moze byc !!!! Klara - negatywne skojarzenia z Lewandowskimi . nie!!!! Lena :)

Gość gość
Wszytskie dziewczynki maja teraz na imie Zuzia Lenka i Milenka. Porażka. Wybralabym Klare.

Gość gość
Kiedyś nikt nie dałby Klara na imię dziewczynce. A jak lewadowscy dali to już jest cacy. Już wolę oklepana Zuzanne. Niż sciagoas od celebrytów żeby być bardziej światowym.

Gość gość
Klara bleee jak tu zdrabniać? Lenka fajne krótkie i proste. Duza Lena mała Lenka. To co ze dużo? A oliwek i julek tak jak kiedyś kasiek i anek. Nie przesadzajcie. Zuzanna ładnie ale z tych 3 to Lenka

Gość gość
1.Klara 2.Lena Zuzanna mi sie nie podoba