Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie,ze ktos ma klase i jest inteligentny?

Polecane posty

Gość gość

Po czym od razu to można poznać?

Gość gość
Hmmmm, ciezko powiedziec tak dokladnie po czym... ogolnie caloksztalt : zachowanie, sposob mowienia, gesty... Generalnie wystarczy 20-30 minut dyskusji na dowolny temat i wiadomo z kim ma sie do czynienia ;)

Gość gość
Tacy ludzie nie są głośni, krzykliwi, nie starają się zwracać na siebie nadmiernej uwagi. Wypowiadają się w sposób spokojny, wyważony. Nie tylko mówią, ale też słuchają.

Gość gość
Mam dwie szwagier ki jedna wyważona spokojna zawsze wie co powiedzieć itp...druga głośna wesoła wiecznie coś gada bardzo spontaniczna. .....pewno ta pierwsza bardziej inteligentna ale wole o wiele bardziej ta druga która jest szczera a nie jak ta pierwsza fałszywa suka

Gość gość
Ze malo plotkuje i obgaduje

Gość Cleo1976
Ktoś taki nie używa wulgaryzmów, nie poniża i nie wyśmiewa innych ludzi, nie pyszni się kasą, ma duży zasób słownictwa i własne zainteresowania, o których umie opowiadać.Nie obraża się z byle powodu i nie unosi gniewem.Nie pali papierosów i nie nadużywa alkoholu.Nie jest wulgarny wobec kobiet.(Czy mężczyzn).Czyta książki lub/i chodzi do kina.Jest też zadbany, ma czyste zęby, włosy i paznokcie, ładnie pachnie, ale nie przesadza z perfumami.Kobiety z klasą powinny unikać nadmiernego makijażu, wulgarnych słów, zawiści i plotek, wyzywającego ubioru.Człowiek z klasą powinien zawsze umieć ubrać się stosownie do okazji.

Gość gość
11.57-ja nie plotkuję,nie obgaduję a sąsiedzi twierdzą,że jestem głupia :)

Gość gość
12:01 czyli generalnie inteligentni ludzie są na wymarciu.

Gość Cleo1976
Pewnie są na wymarciu-ale i tak warto takich szukać i takimi się otaczać.:)

Gość gość
Inteligentny człowiek potrafi się zachować w każdej sytuacji natomiast to ze ktoś jest inteligentny nie oznacza ze jest dobrym czlowiekiem

Gość gość
Czyli palenie i picie dyskwalifikuje? I od razu dana osoba jest tępa? :D

Gość gość
taka osoba nie pyta innych o intymne rzeczy typu czemu nie masz meza lub dzieci

Gość gość
Jak nie kłapie dziobem bez opamiętania.

Gość gość
ja klapie, ale dlatego ze strasznie nerwowa jestem.

Gość gość
jaK OTWORZY GĘBĘ , TO MI WYSTARCZY.

Gość gość
Ja pracuje w markecie gdzie dziennie przewija sie setki osób . Podam 2 przykłady 1 Podchodzi kobieta ok 50 lat i pyta "Przepraszam bardzo może mi pani pomoc ? Szukam oleju kokosowego " Babka mila , grzeczna i zaprowadziłam ja do działu z zdrowa żywnością i nawet chwile pogadałyśmy o oleju kokosowym :) Pani podziękowała za pomoc , ja życzyłam miłego dnia . 2 podchodzi facet ok 50 lat (ładnie ubrany , garnitur ,koszula ) i za plecami słyszę "gdzie jest mleko koksowe " odwracam sie i mowie " proszę? " a pan " Pytam sie ku... gdzie jest mleko kokosowe " powiedziałam alejka 24 i poszedł .

Gość gość
"Nie pali papierosów i nie nadużywa alkoholu.Nie jest wulgarny wobec kobiet.(Czy mężczyzn).Czyta książki lub/i chodzi do kina.Jest też zadbany, ma czyste zęby, włosy i paznokcie, ładnie pachnie, ale nie przesadza z perfumami.Kobiety z klasą powinny unikać nadmiernego makijażu,...." XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX a co to wszystko ma do inteligencji?? ktoś kto pali papierosy i pije alkohol, jest z marszu półgłówkiem?? a dziewczyna, która ma wyzywająca makijaż jest Mariolką? ktoś kto nie myje zębów jest durniem? ktoś kto nie używa perfum jest pustakiem? buhahahahha większych bzdur nie słyszałam jak zyję :D :D dziewczyno oceniasz ludzi powierzchownie i to ty jesteś w moich oczach zdyskwalifikowana jeśli chodzi o mądrość. Bo wizerunek i upodobania człowiek nie mają nic do jego inteligencji

Gość gość
Wiem na pewno, ze moja tesciowa to niestety bardzo niska inteligencja do tego sprany mozg przez siostre policyjna terrorystke. Po czym takie rzeczy czlowiek poznaje ? 1. Histeria 2. Krzykliwosc 3. Nieumiejetnosc dostosowywania sie do sytuacji. 4. Zawsze ma z czyms problem. 5. Przeciwienstwo spokoju. 6. Roztrzepanie. 7. Brak opanowania 8. Mniemanie o sobie powyzej cesarstwa i krolestwa jednak bijacy blask prostoty. 9. Nagminna namolnosc, natrectwo. 10. Desperacja gdyz samotnosc wynika wlasnie z tego, ze ludzie od takiej osoby stronia i uciekaja.

Gość gość
To ze ktoś jest nerwowy roztrzepany tez nie znaczy ze głupi itp. Ja osobiście wolę ludzi sympatycznych dobrych nie szkodliwych choćby paplali za dużo nuż chodzący ideał które lubią manipulować itp.....

Gość gość
PO TYM ZE SKONCZYL PRAWO LUB MEDYCYNE NA UJOCIE

Gość Cleo1976
Pytanie nie było tylko o inteligencję, lecz ogólnie o "klasę." Nie musi to mieć związku z dyplomem.Upijanie się do nieprzytomności na pewno o klasie nie świadczy.Żółte zęby i.kaszel palacza też nie.

Gość gość
kaszel palacza to brak klasy......to jak mój znajomy z rakiem pluc {nigdy nie palił]często kaszle to brak mu klasy...a ci z wiejskiej wszyscy zadbani ,wiekszosc "madrze "gada przed kamerami a gdy ich nagrają z ukrycia wychodzi buractwo.Do tego zawsze ubrani stosownie to sytuacji ...w dzisiejszych czasach ludziom w łbach się przewraca każdy chce być lepszy ,bogatszy ,mieć wpływowych znajomych itp...a ja wam powiem ze czasami menel pod sklepem jest bardziej wartościowym człowiekiem niż jakas tam panusia czy goguś w markowych ciuchach i wypasionej bryce

Gość gość
Cleo1976 takich głupot to ja już dawni nie czytałam . Jednym słowem oceniasz ludzi tylko po wyglądzie .