Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takieżyciejakieczasy

zdrada,wyparcie,zemsta

Polecane posty

Gość Takieżyciejakieczasy

Hej mam spory problem złapałam narzeczonego na zdradzie ale on się wyparł wszystkiego powiedział ze to kolega pisał z jego telefonu żeby jego dziewczyna się nie dowiedziała zrobiłam awanturę ale w końcu uwierzyłam mu. Sek w tym ze SMS-y pojawiły się znowu a dzień wcześniej nie było nic specjalnie zrobiłam tak żeby zwykłe SMS-y przerzucały się na messengera nawet jak wykasuje z SMS a w nich było ze się kochają itp i znowu ta sama śpiewka kolega. Wyprowadziłam się i kazałam mu udowodnić ze to kolega niech tu przyjedzie i pokarze SMS-y od niej ale on tłumaczy się ze nie chce robić zadymy koledze nie wierze mu w ani jedno słowo zadzwoniłam do tej laski i powiedziała mi ,,chyba widzisz co do mnie pisze,, a na drugi dzień zadzwoniła i walnęła mi śpiewkę taka sama jak on. Szkoda mi tego związku ale nie chce być ta 3 teraz pisze i dzwoni... jeszcze żeby tamta była jakaś mis Polonia :/ nie rozumiem go czemu się po prostu nie przyzna wolała bym mieć czarno na białym. PS. z chęcią utarła bym im nosa jakieś pomysły?

Gość kjbgjgjhjggjh
up

Gość gośćhhjbhjjhhjj
Jest tu ktoś

Gość gość
zle to rozegrałas... jak juz dzwonilas to trzeba bylo zapytac jak ma kolga na imie, jak wyglada i porownac obie wersje;) tego raczej nie ustalili... a zemsta? po prostu odejdz i pokaz, ze masz to gdzies, to najbardziej boli zawsze... obojętnosc jest najgorsza;) powodzenia i nie badz naiwna