Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozbello,odpiszesz?

Polecane posty

Gość gość

Odp. Plis. Chce się poradzić. Owy Facet wczoraj odpisał Mi,że niezdradzi Żony.. Bo ja w mailach pisałam o przytulania itd... On był we Mnie zauroczony. Nawet w wrozbach twych wyszło.. Może on tylko droczyc się chce..

Gość WrozbeIIa
Chce zapłodnić i porzucić.

Gość Wrozbella
Może i by chciał, ale kazdy czlowiek z natury ma sumienie i może właśnie przez to sumienie nie jest w stanie zdradzić zony, a zwłaszcza od niej odejść.

Czy mówiłaś o tym komuś, jakieś młodej osobie, przyjaciółce? Raczej, ona odradza Ci romans. Przynajmniej tak myśli. Ten Twoj kochanek boi się spraw sądowych jakie miałyby być związane z rozwodem. Z mężem czeka Cię poważna rozmowa w ciągu 3miesiecy. Czeka Cię także pewna zmiana na lepsze, Twój stan się poprawi, twoje życie stanie się bardziej harmonijne i uporządkowane.widac ,że Tu jesteś w nim zauroczona, ale on raczej już nie. Woli się wycofać. Poza tym jest odwrócony od Ciebie. Rada, zostań z mężem, mąż jest spoko, z tego co widzę w kartach. Mimo, że uczucie wygaslo, ono powróci, tylko musicie się postarac znów odnaleźć tę miłość, która kiedyś do siebie zywiliscie.

Gość gość
Dziękuję Ci za opisanie :-) czyli on niejest juz zauroczony? Myślałam że jest. Bo niedawno w Pani wrozbach wyszło,że chyba Kocha Mnie.. Ale ok. A czy będzie kiedyś chciał ns nowo? Z nikim o tym niegadalam. Niemam przyjaciół.

Czy Ty mnie masz za mentora? Lepiej żebyś mnie nie miała. Myślę, że jestes w stanie namówić go na romans, mimo, że się waha, ale po co Ci to? Z tego nic nie wyjdzie dobrego jeśli chodzi o dłuższą metę.

Gość gość
Karolina. Niemam Cie za mentora ;-( jak mogłaś tak.pomyśleć Przykro mi teraz. Chciałam szczerze pogadać. Myślałam porostu,że jest Zakochany.. Czasem Mojego faceta pyta o Mnie. No i w maju..zdrobniale smsy od Niego..Według Mnie zły jedt,że jestem w stanie błogosławionym.. Ale dzięki Ci za odpowiedzi.. Pozdrawiam

Gość gość
Karolina,naprawdę,chciałam tylko pogadać. Dzięki za,odpowiedzi... Chyba już wszystko rozumiem.