Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat razem ......

Polecane posty

Gość gość

Po 10-ciu latach wzlotów i upadków przyszedł czas na koniec. Ona chce to zakończyć nie patrząc na wszystko co razem przeżyliśmy i przeszliśmy. Ponad 8 lat temu obiecaliśmy sobie przed Bogiem że nic nas nie rozłączy będziemy trwali przy sobie do końca naszych dni. Obydwoje chcieliśmy stworzyć dobrą i szczęśliwą rodzinę jakiej nam brakowało w naszych domach. Myślałem że nam się to udało, a teraz wszystko się kończy. Rodzina, dzieci, My.

Gość gość
a w czym jest problem miedzy wami ?

Gość gość
Problem jest w nas jedno drugiego nie wspiera tak jak druga strona oczekuje. Rozmawialiśmy wiele razy o tym efekty były zawsze krótkoterminowe bo burzyły się przy byle jakiej kłótni czy sprzeczce.

Gość gość
Obydwoje mamy zazwyczaj różne wizje tych samych celów które chcemy osiągnąć. Różnimy się od siebie że względu na wiek, a w głębi duszy chcemy tego samego. Wiem o tym i to czuję.

Gość gość
Idźcie do psychologa

Gość gość
Terapia dla par!! Marsz, No będziecie żałować!

Gość gość
poszukajcie parki do wyrka

Gość gość
W przeszłości byliśmy na dosłownie 3 spotkaniach i przestalismy. Pomogło ale nie do końca ponieważ wróciliśmy do podobnego punktu. Jest to dobra myśl lecz żona raczej tam się ze mną nie wybierze, za pierwszym razem też miała duże opory, bo jak to tłumaczy "a co ja będę gadać z obcymi o moimi prywatnym życiu"

Gość gość
Zastanawialiśmy się nad tym kiedyś