Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla niego

Polecane posty

Gość gość

W piątek ide na spacer z 20 letnim chłopakiem i (poznaliśmy sie w klubie i to nasze pierwsze ''spokojne'' spotkanie) i jak wszyscy wiemy akurat teraz w piątek wypada dzień chłopaka... czy mam mu cos kupić? Nie mam pomyslu a bez niczego chyba tak troche głupio przychodzić ... doradźcie...

Gość gość
trójkąt z koleżanką kobieto

Gość man  on  the  moon
sdgsdf

Jeśli nie masz pomysłu, nie ma sensu wymyślać czegoś "na siłę"- zawsze możesz zrekompensować mu to później... Może podczas kolejnego spotkania zorganizuj taką niespodziankę: https://pokazy-iluzji.pl/ Wspólna zabawa z pewnością pomoże wam się zbliżyć ;)

Gość gość
Ja mojemu kupiłam słuchawki Panasonica HD6M. Myślę, że to dobry pomysł na prezent dla faceta. Oni lubią gadżety a taka praktyczna rzecz na pewno się nie zmarnuje.

Gość gość
Całkiem fajnym pomysłem na prezent dla chłopaka mogą być słuchawki. :) ja kupiłam swojemu Panasonica i jest z nich bardzo zadowolony.

Gość gość
Widzę, że dużo tu fanów Panasonica :D Nic dziwnego, ta firma to gwarancja jakości, dlatego ja bym polecała też od nich golarkę lub trymer, ale to zależy od tego, jak twój wybranek radzi sobie z zarostem ;) Ale na pewno są warte polecenia, szczególnie te nowsze modele.