Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraziła się jak jej powiedziałam żeby się wzięła do roboty

Polecane posty

Gość gość

Każdego miesiąca pyta mnie czy już dostałam 500plus. Czeka na tą kasę jak na zbawienie. Bierze na to dziecko 1200zl a sama dorabia ledwo 400mimo iż jej syn ma 5lat i mogłaby sobie znaleźć lepsza pracę na cały etat. Ja mimo iż jestem na urlopie macierzyńskim pracuje w weekendy. Ostatnio zapytałam się jej czemu do roboty nie pójdzie porządnej to się obraziła. Nie odzywa się zablokowała mnie na fb. Czy to jest normalne? Tym nierobom już nic nie można powiedzieć

Gość gość
Poczekajmy 2-3 lata jak PIS przestanie rządzić i zabiorą te 500 plus, które jest największą w historii Polski demoralizacją obywateli przez państwo. Odżyją skupy butelek, puszek, znowu będzie moda na uprawianie kartofli i marchewki w ogródkach przydomowych. 500 plus runie z wielkim hukiem, chyba że wcześniej wybuchnie wojna, co jest bardzo, ale to bardzo możliwe.

Gość gość
Haha no i oczywiście dobrze jej nagadalas 9 futbol

Gość gość
U mnie w mieście pełno takich bohaterek, co ledwo osiągnęły pełnoletność i już mają co najmniej dwa dzieciaki, a patrząc na wydęty brzuch - trzecie w drodze :D I tylko całymi dniami szlajają się z tymi wózkami,

Gość gość
a co miesiąc w kolejce po 500+ pod mopsem :O A konkubent zazwyczaj łysy menel bez zębów, z tatuażami, nierób, niepracujący, ale lejdi mu bardzo chętnie daje i jeszcze jest z tego dumna :D Do czego ten świat zmierza...

Gość gość
a co wolisz żeby za 20 lat Polska ściągała jak Niemcy dziś bardzo plodnych uchodźców?

Gość gość
Wolę żeby rodziły się małe Polaki rzecz jasna. ALE - czym oni się będą później różnić od napływowych uchodźców? To nie są dzieci urodzone z powołania, to wszystko to pokłosie roooochania się w patologicznych skupiskach i bez zabezpieczeń, no bo dlaczego rodziny wielodzietne są zawsze, ale to zawsze patologiczne??? Normalne dzieci to dwójka max trójka potomstwa, a nie k*****a sześcioro, czy dziesięcioro, a mamuśka po tylu ciążach wygląda jak zużyty kondom :O I to coś tylko rośnie nie wiadomo na kogo, wegetuje cały czas biorąc przykład z mamusi dooopodajki i tatusia menela, a państwo im daje za nic pieniądze :O Mordercy, pedofile, złodzieje i gwałciciele właśnie z takich rodzin pochodzą.

Gość gość
patologia ma wiele oblicz. jakoś 50 lat temu zupełnie normalne były rodziny z 3 czy 5 dzieci i nikt nie nazywał ich patologią

Gość gość
Bo wtedy były inne czasy i każdy od małego zarabiał na swoje utrzymanie. Nie było internetu, telewizji, telefonów itd. Nie było goownianej tolerancji, nie było poy****ych sądów i prokuratur. Młodzież miała szacunek do każdego człowieka. Jak panna młoda okazywała się nieodpowiednią dla syna, to ojciec gonił szmatę gdzie pieprz rośnie. CHłopak prosił przyszłego teścia o rękę jego córki. Był zupełnie inny system hierarchii i wartości. Dzisiaj laski są pyskate i agresywne, wszystko im uchodzi na sucho, wręcz stają się bardziej męskie, a faceci niewieścieją i tracą jaja. Potem takie efekty...

Gość gość
Ale o kim piszesz? Komu tak powiedzialas? Koleżance? Siostrze? Kuzynce? Sasiadce?

Gość gość
Dokladnie. Rozmnazaja sie tylko patusy za 500+. Normalni ludzie maja i tak jedno lub dwojke. Ale patologie to nawet przed 500+mialy duzo dzieciorow bo zasilki byly zawsze. A moim zdaniem powinno sie skończyć rozdawanie kasy i na smarki dawac bony - na ciuchy, ksiazki, jedzenie, wakacje a nie że rodzice przechlaja